Nainen löydetään kuolleena kadulta – miehen brutaali hirvittävä paljastuu tutkimusten aikana

Tavattoman moni nainen kärsii hiljaisuudessa, kun puolisosta paljastuu yllättäen väkivaltaisia luonteenpiirteitä.

Jos tunnet ihmisiä, jotka kärsivät perheväkivallasta tai kärsit siitä itse, niin hae välittömästi apua ja saatat pelastaa henkiä. Valitettavasti kaikki eivät kuitenkaan uskalla tai kehtaa hakua apua ongelmaan, joka on äärimmäisen henkilökohtainen.

Perheväkivallan havaitseminen voi olla tavattoman vaikeaa, sillä perheillä on tapana piiloutua kulissien taakse ja ulkopäin kaikki voikin näyttää olevan erinomaisesti. Perheväkivaltaan liittyy usein muita ongelmia, kuten alkoholismia joka saa ihmiset käyttäytymään väkivaltaisesti. Täytyy kuitenkin muistaa että ”olin kännissä, sori” ei anna tekosyytä toimia väkivaltaisesti.

Valitettavasti Tatiane Spitznerille avun hakeminen ei ole enää mahdollista, kun hänen miehensä raivostui viimeisen kerran… 

Vakivalta

CCTV:n julkaisema videomateriaali toimii äärimmäisen traagisena esimerkkinä siitä mihin perheväkivalta voi lopulta johtaa

Guarapuavan kaupungissa Brasiliassa sattunut tapaus saa veren kiehumaan. Luis Felipe Manvailer oli hakannut ja alistanut vaimoaan Tatiane Spitzneria juuri ennen tämän kuolemaa. Luis oli väittänyt Tatianen hypänneen alas neljännestä kerroksesta. Tarkempien tutkimusten aikana kuitenkin selvisi että Tatianen oikea kuolinsyy oli kuristuminen.

uolema

Manvailer tuomittiin murhasta ja hän odottaa oikeudenkäyntiä.

Tatiane Spitzner ei saanut mahdollisuutta elää turvallisesti rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Millainen hirviö voi tehdä jotain tällaista rakkaalle ihmiselle? Väkivaltaa ei tulisi ikinä käyttää vallan välineenä – eikä sitä tulisi hyväksyä missään olosuhteissa.

Jaa uutinen Facebookissa, jotta ihmiset uskaltaisivat hakea apua perheväkivaltaan liittyvissä tapauksissa. Yksikin tällainen tapaus on liikaa! 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.