Uskotko kohtaloon?

Naimisissa oleva pariskunta sai selville jotain todella ainutlaatuista, kun he katsoivat vanhoja valokuvia. Pariskunta ei usko sattumaan, mutta kuinka ihmeessä Ye ja Xue olivat 18 vuotta sitten samalla paikalla, jonka jälkeen he tapasivat vuosia myöhemmin ja menivät naimisiin.

Xue:n aviomies, Ye, ei tiennyt että hän näkyy kuvassa, jonka Xue nappasi 18 vuotta sitten. Oliko kaikki vain sattumaa vai oltiinko heidät tarkoitettu toisilleen?

Chengun kaupungista, Sichuanin provinssista, Kiinasta kotoisin oleva pariskunta huomasi jäätävän yksityiskohdan vanhassa valokuvassa.

Kävi ilmi, että he olivat ”tavanneet” tiedostamattaan 18 vuotta aikaisemmin. Pariskunta ei tiennyt tästä ennen kuin Xue katseli vanhaa valokuva-albumiaan.

Kuva: e.chengdu.cn

Olivat käyneet samassa kohteessa, samaan aikaan.

Kohtalo oli ilmeisesti johdattanut kaksikon samaan paikkaan. Heinäkuussa Quindaon kaupungissa, vuonna 2000 otettu valokuva paljasti totuuden. Xue oli ottanut valokuvan paikallisesta nähtävyydestä ja samaan aikaan hänen tuleva miehensä (joka oli vasta teini) oli seissyt taustalla.

China Daily
China Daily

Mikä tällaisen tapauksen todennäköisyys on?

Xue oli ollut matkalla äitinsä kanssa, samaan aikaan Ye oli turistiryhmän kanssa. Yhtäkkiä hän käveli vahingossa valokuvaan, jonka hänen tuleva vaimonsa otti.

Tätä voisi kutsua jo kohtaloksi…

China Daily
China Daily

Totuus selvisi vasta vuosia myöhemmin, kun pariskunta oli jo naimisissa.

Ye huomasi Xue:n ottaman valokuvan ja tunnisti itsensä välittömästi. Tähän asti pariskunta uskoi tavanneensa ensimmäisen kerran vasta vuonna 2011.

China Daily
China Daily

Pariskunta oli tavannut opintojen jälkeen, jonka he alkoivat seurustella ja menivät lopulta naimisiin.

Hääkuvat otettiin saman kohteen äärellä, jossa he tapasivat 18 vuotta sitten.

Chengdu Business Daily
Chengdu Business Daily

Pariskunta oli luonnollisesti ihmeissään tapahtuneesta.

He eivät olisi ehkä koskaan saaneet tietää totuutta ellei Ye olisi siivonnut anoppinsa työhuonetta. Löydön jälkeen ei ollut epäilystäkään siitä olivatko Xue ja Ye luodut toisilleen.

China Daily
China Daily

Ye:lla ja Xue:lla on kaksoset ja he ovat luvanneet viedä heidät merkittävän nähtävyyden äärelle.

Tämä yhteensattuma on mielestäni todella romanttinen osoitus siitä, mitä kohtalo tarkoittaa käytännössä.

7

Jaa juttu, jos uskot kohtaloon ja siihen ”oikeaan.”

Lähde: lifebuzz.com