Tinder-treffit eivät olisi voineet sujua tämän huonommin.

BeFunky Collage

Lue alapuolelta, kuinka tarina eteni:

Tapasin Tinder-deittini ravintolassa. Meillä on ihana ilta ja nautimme toistemme seurasta. Siirryimme ruoan jälkeen kotiini, aloimme katsoa skientologiasta kertovaa dokumenttia ja korkkasimme viinipullon.

Treffiseuralaiseni halusi päästä vessaan noin tuntia myöhemmin. Nainen palasi paniikinkiilto silmissään ja hän halusi kertoa jotain.
“Menin kakalle vessaasi”, nainen kertoi ja jatkoi: ”Se ei vetänyt. En tiedä, miksi tein niin, mutta panikoin. Nappasin vessapaperia, käärin pökäleen paperin sisäpuolelle ja heitin paketin ulos ikkunasta”.

Olin luonnollisesti huolissani ja sanoin, että voimme mennä ulos, kerätä pökäleen puutarhasta, heittää sen roskikseen ja esittää kuin koko tilannetta ei olisi tapahtunutkaan. Valitettavasti vessani ikkuna ei kuitenkaan aukea yhdellä kerralla, sillä se on kaksinkertaisesti lasitettu.

Tässä kaksi kuvaa, jotka havainnollistavat tilanteen:

nayttokuva 2017-09-10 kello 11.11.18
GoFundMe
nayttokuva 2017-09-10 kello 11.11.28
GoFundMe

KUTEN näet kuvasta, sisäpuolen ikkuna aukeaa yläpuolelta ja johtaa toiseen kahvaan, joten vastassa on kaksinkertaisesti lasitettu ikkuna. Ainut ratkaisu oli tämä: laitoin viestiä taloyhtiömme ryhmäkeskusteluun, menin yläkertaan etsimään vasaraa, jotta olisin voinut hajottaa ikkunan.

Treffikumppanillani oli kuitenkin muita ideoita:

Hän oli voimistelija ja varma siitä, että ylettyisi kurkottamaan ikkunanraosta ulos nostamaan kakan pois. Valitettavasti suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut. Hän kiipesi pidemmälle, mutta ongelma ei ratkennut. Minä yritin auttaa häntä työntämällä takaapäin. Hän kiipesi ikkunan sisäpuolelle pää edellä yltääkseen oman kakkansa luokse. Lopulta nainen sai sen kiinni, paketoi kakan, heitti sen takaisin vessaan, josta se oli alunperin tullutkin.

Nainen pyysi apua päästäkseen ulos ikkunan sisäpuolelta, otin hänen vyötäröstään kiinni ja vedin. Hän oli kuitenkin jumissa. Yritimme kaikkemme, mutta hän oli yksinkertaisesti jumissa ikkunoiden välissä. Nainen oli jäänyt jumiin pää alaspäin, tässä kuva:

nayttokuva 2017-09-10 kello 11.11.40
GoFundMe

Tässä vaiheessa tiesin, että oli olemassa vain yksi vaihtoehto. Nainen oli ollut jumissa jo 15 minuutin ajan ja aloin olla huolissani hänen terveydestään. Soitin palokunnalle.

Palokunta oli paikalla vain muutamassa minuutissa. Palomiehet ihmettelivät hetken aikaa tilannetta, jonka jälkeen he ottivat työkalut esiin ja auttoivat naisen ulos noin 15 minuuttia kestäneen pelastusoperaation aikana.

Tässä kuva:

2
GoFundMe

Tämä oli varmasti kaikista erikoisin ja noloin treffitarina, jonka olen koskaan lukenut.