Joskus nolot, ikävät ja surulliset tilanteet saavat meidät miettimään ja tekemään muutoksia elämässä.

Amber Rose oli vasta 24-vuotias, kun hän oli vakavasti ylipainoinen. Amber ei ollut tehnyt muutoksia elämäntavoissaan, mutta kaikki muuttui, kun hän lopulta sai tarpeekseen.

5

Amberilta kysyttiin usein, että onko hän raskaana. Lomille lähtiessä hän myös häpesi, sillä kaikki ihmiset tuijottivat häntä lentokoneessa kuin jotain kummajaista. Amber painoi pahimmillaan 159 kiloa ja hän oli myös koulussa, jossa on vain tyttöjä, joten hänen mukaansa poikia varten ei tarvinnut näyttää timmiltä ja hyvältä.

Amber kuitenkin urheili paljon nuorena, mutta hänellä oli paha tapa syödä suuria määriä hiilihydraattipitoisia herkkuja. Liikunnan loppuessaa kilot alkoivat kerääntyä vyötärölle.

4

Tämä kuva muutti Amberin elämän. Kuva oli hänen ystävänsä lataama ja Amberin teki pahaa katsoa sitä. Hän ei meinannut tunnistaa itseään kuvasta, jossa hän on buffet-pöydän äärellä.

3

Tämän seurauksena nainen aloitti dieetin, joka lopulta pudotti hänen painonsa puoleen alkuperäisestä. Amberilla oli myös rahaa säästössä, jonka avulla hän pystyi menemään leikkaukseen, jossa ylimääränen iho otettiin vatsan alueelta.

2

Nyt Amber haluaa motivoida muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä uskomaan laihtumiseen ja elämäntapamuutokseen. ”Jos minä pystyin siihen, niin kuka vain pystyy.”

1