Daft Punk yllätti elektronisen musiikin ystävät entistä jamittelevammalla soundillaan ja ponkaisi hitillään Get Lucky listojen kärkeen. Se on jo tanssimusiikkia seuraavan yleisön tiedossa, mutta harva tietää kaikkia seuraavia puolia ranskalaisduosta.

Maskien takana esiintyvät tähdet ovat niin tarkkoja yksityisyydestään, että heidän kasvojaan on saanut kuvata viimeksi vuonna 1996. Liekö sitten kasvoille ilmestynyt 17 vuodessa jo muutama ryppy? Maskit ovat kuitenkin niin tunnettuja, että esimerkiksi Disco Stu käytti eräässä Simpsonit-jaksossa yhtyeeltä tuttua kypärää päässään.

Kun suosiota riittää, on varaa kieltäytyä toisten supertähtien seurasta. Muuan David Bowie soitti henkilökohtaisesti Daft Punkin studioon ja kyseli yhtyettä uudelleenversioimaan kappaleensa. Vastauksena oli ystävällinen kieltäytyminen.

Suosiostaan huolimatta televisioesiintymisiä kaksikko ei ole juuri halunnut tehdä. Periaatteesta poikettiin vuoden 2008 Grammy-gaalassa, jossa Kanye West sai lavalle yllättävän ja kysytyn vieraan.

Lähde: NME

 

Kuuminta juuri nyt on Wildz! Tarjolla on 500 ilmaiskierrosta!x