Nämä evankelistat levittävät koronaa tappavan tehokkaasti – katso video ja ymmärrät miksi

Uskonnollisten saarnaajien toiminta pitäisi kieltää epidemioiden ja pandemioiden ajaksi, sillä kyseiset heput voivat pahimmillaan vaarantaa miljoonia ihmishenkiä.

Tehdäänpä yksi asia selväksi heti kättelyssä: uskonto ei paranna koronavirusta – ihminen asettaa oman ja muiden terveyden vaaraan uskoessaan tällaisiin hömpötyksiin.

Jenkeissä evankelista-johtajat ovat edelleen järjestäneet tapahtumia ja tilaisuuksia livenä välittämättä tippaakaan hallituksen ohjeista. Evankelisteja sinisilmäisesti seuraavat ihmiset kokoontuvat yhteen paikkaan ja luovat täydellisen alustan koronaviruksen levittämiseen.

Kuvittele, että kuuluisa evankelista järjestää tapahtuman esimerkiksi keskellä Yhdysvaltoja ja vetää puoleensa satoja ihmisiä eri puolilta kaupunkia ja pikkukyliä. Jos yhdellä ihmisellä on virus, niin se tarttuu takuulla tapahtuman aikana lukuisaan muuhun ja täten ollaan saatu aikaan paikallinen epidemia, joka muuttuu nopeasti kaaokseksi.

Osa evankelistoista on siirtynyt ”etäopetukseen”

Koronaviruksen tv-lähetyksessä parantavia evankelistoja löytyy myös runsaasti. En tiedä ketkä lähetystä katsovat, mutta lähetyksiä ei tehtäisi ilman katsojia.

Voit katsoa alapuolelta kootut palat:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.