Metsästäjä ampui 75-vuotiasta lenkkeilijää jalkaan luultuaan tätä peuraksi.

Ruotsin viranomaiset julkaisivat videon erikoisesta välikohtauksesta, joka sattui Klippan kunnassa, Skånen läänissä.

75-vuotias Olle Rosdal oli lähtenyt juoksulenkille marraskuun 29. päivä 2018 noin kello 4:30 aamulla. Lenkki sai nopeasti karmivan käänteen, kun 48-vuotias norjalaismies ampui häntä jalkaan.

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!

Norjalaismies väittää ampuneensa metsäkaurista.

Paikallismedian mukaan ampuja saa syytteet harkitusta murhayrityksestä. Metsästäjä kiistää vielä tänäkin päivänä että hänellä olisi ollut tapauksessa rikolliset motiivit. Viranomaiset eivät kuitenkaan suostu uskomaan metsästäjän sanaa, sillä tilanteesta tallentunut video osoittaa jotain aivan muuta.

Syyttäjän mielestä ihmistä on täysin mahdoton sekoittaa peuraan, kun kohde on selvästi näkyvissä. Samalla viranomaiset kuitenkin myöntävät etteivät he ole löytäneet teolle minkäänlaisia motiiveja.

Tapauksen epäselvyyksistä huolimatta on kuitenkin varmaa että norjalaismies joutuu vastaamaan laittomasta metsästystavasta, sillä lämpökameroita ei saa käyttää metsästäessä Ruotsissa, LiveLeak kirjoittaa.

Voit katsoa videon alapuolelta.

Voiko ihmistä luulla peuraksi tällaisessa tilanteessa? Jaa uutinen ja katso mitä ystäväsi sanovat.

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!

Minuutissa rikkaaksi? Nopeampi tarjoaa 60s ilmaiskierroksia uusille rekisteröityneille asiakkaille ILMAN TALLETUSTA!x