Nuori kolumbialaisnainen, joka on polyamorisessa suhteessa seitsemän eläkeläisen kanssa, on saanut syytöksiä siitä, että hän käyttää vanhoja miehiä hyväkseen taloudellisen hyödyn vuoksi.

Barranquillan kaupungista kotoisin oleva Lina on noussut koko maan puheenaiheeksi sen jälkeen, kun hänen epätavallinen tarinansa alkoi levitä verkossa.

Useiden pettymyksiä tuottaneiden romanttisten suhteiden jälkeen ikäistensä miesten kanssa nuori nainen tajusi, että hän voisi saavuttaa emotionaalisen ja taloudellisen vakauden paljon helpommin, jos hän suuntaisi huomionsa eläkeläisiin. Pohdittuaan jälleen yhden epäonnistuneen suhteen jälkeen Lina muisti, että hänen naapurinsa vanha aviomies aina flirttaili hänen kanssaan, ja hän ymmärsi olevansa paljon halutumpi eläkeläisten keskuudessa, koska he olisivat valmiita tekemään mitä tahansa ollakseen hänen kaltaisensa naisen kanssa.

Niinpä hän alkoi viettää aikaa puistoissa ja muissa paikoissa, joissa yksinäiset vanhat miehet yleensä oleskelevat, ja nyt hän on polyamorisessa suhteessa seitsemän eläkeläisen kanssa, jotka kaikki tukevat häntä taloudellisesti.

– Analysoituani kaikkia suhteitani aloin ajatella, ettei vanhoilta ihmisiltä tarvitse pyytää mitään, he antavat kaiken, koska heidän iässään he eivät tule saamaan kaltaistani naista, siksi päätin etsiä vanhat eläkeläiseni,” Lina kertoi Última Hora Valle -lehdelle jatkaen:

– He tulevat pitämään minut onnellisena koko ajan.

Linan seitsemän poikaystävää – Carlos, Simón, Jesús, Pablo, Manuel ja kaksi muuta, jotka eivät paljastaneet nimiään – tietävät toisistaan ja ovat väitetysti sujut jakamaan nuoren naisen. He kaikki vastaavat Linan kuluista ja auttavat häntä kotitöissä (siivoaminen, pyykinpesu, ruoanlaitto jne.), ja he kilpailevat hänen suosiostaan.

Kuvailessaan polyamorista järjestelyään enemmän liiketoiminnaksi kuin romanttiseksi suhteeksi Lina selitti, että hän palkitsee poikaystäviensä anteliaisuuden jakamalla vuoteensa useammin niiden kanssa, jotka antavat hänelle enemmän rahaa joka kuukausi.

Linan tarina levisi hiljattain Etelä-Amerikassa, ja yleisön palaute on ollut moninaista. Jotkut ajattelevat, että hänen pitäisi olla vankilassa vanhojen ihmisten hyväksikäytön vuoksi, kun taas toiset ihailevat hänen oveluuttaan ja onnittelevat häntä taloudellisen vakauden löytämisestä. Lina itse ei välitä siitä mitä kukakin ajattelee. Linan mukaan niin kauan kuin hän ja hänen kumppaninsa ovat tyytyväisiä järjestelyyn, mikään muu ei merkitse.

Voit katsoa alapuolelta Linan tapauksesta kertovan uutisen.