Kolme viikkoa kestänyt ”nuudelidieetti” vei opiskelijan sairaalaan.

Opiskelija söi nuudeleita kolme viikkoa putkeen säästääkseen rahaa Kiinan Black Fridayta varten – loppujen lopuksi hänen rahansa menivät kuitenkin sairaalakustannuksiin ja lääkkeisiin.

Nuudelit ovat tuttua ruokaa monille opiskelijoille myös Suomessa. Nuudelit ovat todella edullisia, niitä on helppo valmistaa ja ne täyttävät vatsasi – niissä ei kuitenkaan ole lähes lainkaan ravintoa. Kiinalainen opiskelijanainen sai kokea kantapään kautta ettei noodeleilla kannata elää useampaa viikkoa putkeen, vaikka tavoitteena olisikin säästää rahaa.

Hong Jia pääsi marraskuussa otsikoihin Kiinassa, kun kävi ilmi että hän oli syönyt nuudeleita lokakuun 15. päivästä lähtien säästääkseen rahaa Black Fridayta varten. Jia kertoi onnistuneensa säästämään edullisen ruokavalion ansiosta 749 yuania eli noin 95 euroa. Jian tarkoituksena oli käyttää rahat 11. päivä marraskuuta.

Hong Jia joutui valitettavasti viettämään Kiinan Black Fridayta sairaalassa, joten hän ei saanut ostettua haluamiansa tuotteita. Jia sairastui vakavasti ennen kulutusjuhlaa ja joutui käyttämään säästönsä lääkkeisiin ja sairaalakuluihin.

”Käytin suurimman osan rahoista, jotta parantuisin”, Hong Jia kertoi toimittajille.

”Lääkkeet, joita tarvitsin maksoivat yhteensä noin 150 euroa.”

Jianin oireista ei puhuttu sen tarkemmin, mutta hän kertoi kärsineensä erittäin korkeasta kuumeesta joka vaati sairaalahoitoa. Todellinen syy ei ole täysin selvillä, mutta Jian mukaan ”pelkkien nuudelien syöminen saattaa olla syynä.”

Nuudelit eivät sisällä lainkaan vitamiineja, proteiineja eivätkä hivenaineita. Se että saa vatsan täyteen, ei tarkoita että keho olisi saanut tarvittavan määrän ravintoa.

Jaa uutinen Facebookissa, jotta rahaa säästävät opiskelijat muistavat panostaa ennemmin terveyteensä kuin uuteen taulutelevisioon!