Opettajilla ei ole tänä päivänä helppoa hoitaa työtään kunnialla, kun koulua käyviä lapsia ei tunnu saavan millään kuriin. Oppitunneilla meluaminen on väärin opettajaa ja muita oppilaita kohtaan, jotka haluaisivat oppia jotain.

Kasvatus lähtee kuitenkin kotoota ja vanhempien tulisi pitää huolta siitä, että heidän lapsensa osaa käyttäytyä oppituntien aikana ja välitunneilla.

Tässä tapauksessa 17-vuotiaan pojan isä ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi, kun hän kuuli että poika häiritsi opettajaa ja muita oppilaita tuntien aikana.

Teksasista kotoisin oleva isä kehitteli nerokkaan idean ja tällä kertaa kyseessä ei ollut arestista tai kännykkäkiellosta… Sen sijaan hän yritti miettiä, mikä olisi 17-vuotiaan pojan mielestä pahin mahdollinen rangaistus?

Ei mennyt kauaa, kun isä oli jo keksinyt idean.

Opettaja oli tehnyt jo useita kertoja selväksi, että 17-vuotias teini puhui liikaa oppituntien aikana – ja tämä häiritsi oppitunteja.

Lopulta tilanne eteni niin pahaksi, että vanhempien oli puututtava peliin – Brad -niminen isä ei aikonut päästää poikaansa helpolla.

– Sanoin yhdessä vaiheessa ”Hei, jos saamme vielä yhden puhelun opettajaltasi, niin tulen koululle ja istun vieressäsi oppituntien ajan”, isä kertoo Buzzfeedille.

Teinin maailmassa tämä on ehkä nolointa mitä voisi tapahtua. Tässä tapauksessa pahin painajainen kävi kuitenkin teinin osalta toteen ja hän saa syyttää siitä ainoastaan itseään! Muutaman päivän kuluttua puhelin soi jälleen. Isä tiesi että hänen oli mentävä seuraavana päivänä koululle, niin kuin hän oli uhkaillut.

”En sanonut mitään pojalleni”

Oli täysin tavallinen aamu, kun 17-vuotias teini saapui luokkahuoneeseen ja huomasi järkytyksekseen isänsä, joka istui pulpetin vieressä.

Isä oli pitänyt lupauksensa.

– Näin hänet vasta sitten, kun olin moikannut kaikkia luokkatovereitani, olin shokissa, poika kertoo Buzzfeedille.

Luokassa olleet teinit nauroivat, kun 17-vuotias poika tulisi saamaan elämänsä opetuksen.

Kuvat alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa tuhansille ihmisille, ja kaikki ylistivät isän ’kostoa’. Hän antoi pojalleen, ja kaikille muille, opetuksen että luokassa tulee käyttäytyä! Lisäksi opettajaa pitää totella.

”Isä sanoi veljelleni, että hän tulisi saapumaan kouluun, mikäli saisi vielä yhdenkin puhelun fysiikanopettajalta”, 17-vuotiaan pojan pikkusisko kirjoittaa Twitterissä.

Jopa teini äiti, Denise Howard, on kommentoinut aviomiehensä reaktiota ja ylistänyt sitä netissä.

”Howardin perheen miehet ovat tunnettuja. Meillä oli todella hauskaa tämän projektin aikana, mutta toivomme ennen kaikkea sitä että poikamme ei häiritsisi enää oppituntien aikana”, äiti kirjoittaa Facebookissa.

Tällainen rangaistus on luova, unohtumaton ja ennen kaikkea tehokas!

Jaa uutinen Facebookissa, jos Bradin opetus oli mielestäsi nerokas.