Oululaisen nuorisotyötiimin TikTok-video kerää huomiota joka puolella maailmaa.

Oululaisen nuorisotyötiimin videota on katsottu miljoonia kertoja eri puolilla maailmaa ja se ei valitettavasti ole saanut toivottua huomiota. Ihmiset ovat lähinnä olleet vihaisia ja tunteneet myötähäpeää siitä kuinka raiskauksia voitaisiin ehkäistä tanssin avulla.

Oulun kaupungin perustaman projektin oli tarkoitus ehkäistä alaikäisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia. Projektin ohella tehtiin muun muassa videoita, joita näytettiin nuorten suosimassa TikTok-videopalvelussa.

Video keräsi valtavasti kritiikkiä

Oululainen Tiina Wiik kirjoitti videosta twiitin, jossa hän kritisoi voimakkaasti sitä, kuinka projektin miljoonat käytettiin. Tiinan mielipide sai tukea muilta Twitter-käyttäjiltä.

Tässä sanat, jotka nuorisotyötiimin vetäjät keksivät:

Stop, don’t touch me there, this is my no-no square” 

Suomennettuna: 

”Stop, älä koske minua sinne, tämä on ei-ei alueeni.” 

Näyttelijä James Woods otti myös kantaa videoon

Woods kuvaili videota ”demokraatti-imbesillien touhuksi”. 

Oulun projekti sai alkunsa lukuisista seksuaalirikoksista

Maahanmuuttajataustaisten miesten tekemistä seksuaalirikoksista nousi viime vuonna kohu, jonka seurauksena ministeriöt  rahoittivat raiskauksia ehkäisevää projektia 2,3 miljoonalla eurolla.

Tässä video:

 

On suorastaan törkeää, että joku voi kuvitella raiskausten määrän vähenevän tanssin avulla. Lisäksi on todella epäkunnioittavaa raiskauksen kokeneita henkilöitä kohtaan, että aiheesta tehdään tanssi, jonka mukaan raiskauksen voisi estää typerien tanssiliikkeiden avulla. 

Oikaisu: pelkkään videoon ei siis mennyt 2,3 miljoonaa euroa.

Lähde: Suomenuutiset.fi