Pahaa-aavistamattomat ihmiset uivat Tyynellämerellä – yhtäkkiä rannikkovartiosto avaa tulen

Haluaisitko uida keskellä Tyyntämerta tietäen että allasi on jopa useamman kilometrin verran vettä? Minä olen katsonut liikaa elokuvia, joissa tällaiset skenaariot päättyvät huonosti eli toisin sanoen en haluaisi. Olen ilmeisesti myös jotakuinkin järkevä, sillä pahin painajaiseni toteutuu tällä videolla.

Yhdysvaltojen rannikkovartiosto avasi tulen Tyynellämerellä, kun hai lähestyi uimassa olleita ihmisiä. Emme tiedä oliko hai vain utelias, vai oliko sillä kenties nälkä. Onneksi tilannetta ei tarvinnut selvittää loppuun saakka.

Keskellä Tyyntämerta uimassa olleet ihmiset olivat pysähtyneet nauttimaan kuumasta päivästä, mutta he eivät tienneet potentiaalisesta vaarasta.

Valppaana ollut rannikkovartiosto pelästytti hain ampumalla sen viereen varoituslaukauksia. Sillä välin, kun hai väisteli luoteja, ihmiset ehtivät kiivetä turvallisesti rannikkovartioston veneen kyytiin.

Hai ei sinänsä tehnyt mitään vaaraa, sillä se uiskenteli omassa kodissaan ja ihmetteli mitä ihmeen kaljurottia sen reviirille on äkillisesti ilmestynyt.

Ihmisten tulisi oppia kunnioittamaan luontoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.