Lue tarina alapuolelta:

Poika talletti pankkiin päivittäin 100 euroa. Pankinjohtaja oli alkanut ihmetellä, mistä poika sai jatkuvasti rahaa, niinpä hän kysyi lisätietoa pankkivirkailijalta. Virkailija kertoi, että poika tulee päivittäin pankkiin ja tallettaa tililleen 100 euroa. Johtaja pyysi virkailijaa lähettämään pojan hänen toimistoonsa. Seuraavana päivänä poika palasi pankkiin ja virkailija pyysi häntä siirtymään pankinjohtajan toimistoon.

Johtaja: no niin… Kerrotkos minulle, kuinka tienaat 100 euroa päivässä?
Poika: no… minä lyön päivittäin vetoa eri henkilön kanssa.
Johtaja: mistä?
Poika: siitä, että pystyn suutelemaan oikeanpuoleista silmääni!
Johtaja muuttuu skeptiseksi: haha, et pysty…
Poika: voimme lyödä vetoa, jos niin haluat…

Johtaja oli varma voitostaan, joten hän suostui vetoon… Muutamia sekuntia myöhemmin poika ottaa silmäproteesin taskustaan ja suutelee sitä.
Johtaja tunsi itsensä niin typeräksi, joten hän pyysi poikaa antamaan 100 euroa takaisin. Poika suostui yhdellä ehdolla.
Poika: Voimme lyödä uuden vedon… Olen melko varma, että sinulla on ylläsi naisten punaiset alusvaatteet, jos olen väärässä saat 100 euroa ja vielä toisen 100 euroa.
Johtaja oli varma voitostaan, joten hän suostui.
Sitten poika sanoi: mutta ennen kuin riisuudut, meidän täytyy pyytää paikalle 10 silminnäkijää, jotka todistavat tapahtuneen.

Tämä ehto sopi johtajalle, joten hän pyysi henkilökuntaa paikan päälle. Seuraavaksi johtaja otti housunsa pois, hän oli onnellinen voitettuaan juuri 100 euroa, mutta ihmetteli samalla miksi poika oli niin iloinen hävittyään rahansa.
Johtaja kysyi: miksi olet niin iloinen, sinähän hävisit vedon?!
Poika vastasi: no… olin lyönyt henkilökunnan kanssa vetoa siitä, kuinka monessa minuutissa saan sinut riisumaan housusi… ja arvaa kuka voitti?!

Jaa tarina Facebookissa ja tarjoa ystävillesi ilmaiset naurut!