Mies ja hänen tyttöystävänsä ovat joutuneet myrskyn silmään sen jälkeen, kun he kuvasivat videon, jossa he harrastavat seksiä Kheopsin pyramidin huipulla.

”Tanskalainen valokuvaaja herätti raivoa Egytissä julkaistuaan kuvan, jossa hän näyttäisi harrastavan seksiä Kheopsin pyramidin huipulla yhdessä tyttöystävänsä kanssa”, Daily Mail uutisoi.

Andres Hvid julkaisi paljastavan valokuvan nettisivulleen ja latasi myöhemmin videon YouTubeen.

Videolla hän ja tuntematon nainen ovat seksiasennossa maailmankuulun nähtävyyden päällä.

BeFunky-collage (99)

Nyt Egyptin viranomaiset tutkivat tapausta rikoksena.

Pariskunnan teko on herättänyt tietenkin raivostuneita reaktioita, sillä tällainen toiminta on todella alentavaa ja epäkunnioittavaa näin historiallisesti merkittävää maamerkkiä kohtaan. Toivottavasti tempaus ei innoita muita rakastavaisia lähtemään kokeilemaan samaa temppua…

Tällaisessa tapauksessa voisi sanoa että Faaraot kääntyisivät haudoistaan kuullessaan mitä on tapahtunut. Osa ihmisistä on vitsaillut että pariskunta sai teostaan sataprosenttisen varmasti ikivanhan kirouksen, joka vie koko ihmiskunnan tuhoon. Jos heräisin huomenna maailmanlopun tunnelmiin, niin tietäisin keneen syyttävä sormi osoittaa!

Hyvän maun raja meni jo siinä vaiheessa rikki, kun tämä nerokas kaksikko päätti kiivetä maailman seitsemännen ihmeen huipulle.

En edes sano, mitä mieltä olen siitä että he päättivät harrastaa pyramidin huipulla seksiä…