Kuva: Fotolia

Kuva: Fotolia

Korttikauppa mokasi ostosten veloittamisen kanssa ja miehen tili meni reippaasti minuukselle.

Card Factory -korttikaupassa ennen joulua asioineen Dean Bakerin ja hänen perheensä joulu meni pilalle, kun noin kuuden punnan, 7,5 euron, ostoksesta veloitettiin kymmentuhatkertainen summa. Metron mukaan mies oli ostanut vain neljä rullaa lahjapaperia ja paketin lahjakortteja, joista häneltä veloitettiin 59 400 puntaa (noin 75 000 euroa).

Virheellisen veloituksen takia hänen tilinsä ylittyi 52 000 punnalla eikä hän voinut ostaa ruokaa tai viime hetken lahjoja kahdelle tyttärelleen. Baker vaimoineen joutui pyytämään ruokaa sukulaisiltaan saadakseen syötävää.

”Kassatyttö oli harjoittelija. Kun ensin pistin kortin laitteeseen maksaakseni, tyttö sanoi, ettei se toiminut ja pyysi minua tekemään sen uudelleen. Tein niin enkä ajatellut siitä sen kummempia”, Baker kommentoi.

Metron mukaan hänen tilinsä jäädytettiin virheen takia. Miehen mukaan pankki ja kauppa passittivat häntä paikasta toiseen eikä perheenisä saa rahoja takaisin kuin mahdollisesti vasta 12. tammikuuta.

”Olen tympääntynyt tavasta, miten koko juttu on hoidettu”, Baker sanoi.

”Tulimme tietoisiksi virheestä 23. joulukuuta korttipalvelun tarjoajamme kautta ja toimimme heti aloittaaksemme maksun peruuttamisen varmistaakseen, että asiakas saa rahansa takaisin eikä pankkiveloituksia aiheutunut”, Card Factoryn edustaja kommentoi.

Lähde: Metro

Minuutissa rikkaaksi? Nopeampi tarjoaa 60s ilmaiskierroksia uusille rekisteröityneille asiakkaille ILMAN TALLETUSTA!x