Teksasista kotoisin oleva 31-vuotias perheenäiti, Yadiro Rostro, oli kärsinyt kovasta päänsärystä lähes vuoden ajan.

Lääkäriin mentäessä Yadiro passitettiin röntgen-kuvaan. Sitten lääkärit tekivät karmivan havainnon.

Yadiro Rostro oli neljä vuotta sitten kärsinyt kovasta päänsärystä. Oireet olivat tuolloin alkaneet 9 kuukautta sitten. Oireisiin ei kuulunut pelkkä päänsärky. Yadiron näkö oli myös heikentynyt.

Oireiden voimistuessa Yadiro päätti hakeutua lääkäriin, jossa hänen aivonsa kuvattiin. Lääkärit huomasivat välittömästi ettei kaikki ollut kunnossa. Yadiron pään sisällä oli muodostumia, jotka muistuttivat kasvaimia, Daily Mail uutisoi.

Tarkempien tutkimusten jälkeen lääkärit pystyivät vihdoin antamaan tarkan diagnoosin.

Mitä hänen päänsä sisältä löytyi?

Yadiron pään sisälle ilmestyneet muhkurat eivät olleet kasvaimia, vaan munia. Hänen päästää löytyi kahdeksan heisimadon munaa.

Tapaus oli lääkäreiden mukaan äärimmäisen epätavallinen. Yadiro oli mitä todennäköisimmin saanut madot pilaantuneesta ruoasta, jonka jälkeen madot olivat päässeet verenkierron mukana hänen aivoihinsa.

Yadiro leikattiin ja operaation aikana kirurgit joutuivat avaamaan hänen kallonsa munien poistamiseksi.

Operaation jälkeen lääkärit olivat varmoja siitä, että munien sisällä eli heisimatoja.

Yadiron taustaa silmällä pitäen lääkärit uskovat, että hän oli saanut tartunnan kaksi vuotta aikaisemmin ollessaan lomalla Meksikossa.

Yadiron tapaus päättyi onnellisesti ja hän selvisi säikähdyksellä.

– Luulen, että hän on onnellinen selviydyttyään elossa. Hänen päänsärkynsä on poissa ja hän voi paljon paremmin, lääkäri Richard Meyrat kertoo.

Karmiva tarina! Onneksi kaikki päättyi Yadiron kannalta hyvin!