11-vuotias Brodie Brooks koki jännittävän hetken, kun hän oli kalassa sukulaisensa Ben Myersin kanssa Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa, ABC News kirjoittaa.

Brodie luuli pyydystäneensä jotain suurta, mutta ei tiennyt että se oli jotain aivan muuta kuin kala. Brodie oli pyydystänyt kalan sijasta käsilaukun.

– Minä hain haavin ja Brodie nosti sen ylös vedestä. Yhtäkkiä huomasin että se olikin käsilaukku. Sanoin, ”kuules poika et ole pyydystänyt kalaa, vaan aarteen!”, Ben kertoo FOX Carolina -uutisille.

Parivaljakko alkoi tutkia laukun sisältöä ja yritti selvittää kuka oli laukun alkuperäinen omistaja. Ben uskoi tunnistavansa käsilaukun sisällä olleessa kuvassa esiintyneen naisen.

– Kyseessä oli perhetuttu. Minä kävin hänen veljenpoikansa kanssa samaa koulua, mutta en ollut nähnyt naista 10 vuoteen, Ben kertoo ABC News -uutisille ja jatkaa:

– Se oli hullunkurista. Ensin saamme pyydystettyä käsilaukun ja sitten tiedämme kenelle se kuuluu.

Käsilaukku kuului April Bolt -nimiselle naiselle, joka oli hävittänyt sen 25 vuotta sitten, kun hän oli veneilemässä vuonna 1992.

Ben soitti Aprilin veljenpojalle ja kertoi hyvistä uutisista.

April kertoi että laukussa oli kuvia hänen pojastaan, joita hän kaipasi kipeästi. Kuvat olivat vahingoittuneita, mutta tunnistettavissa.

Käsilaukkuun tulee laitettua kaikenlaista, joten sen kadottaminen voi tarkoittaa monien ihanien muistojen katoamista.

– Muistan olleeni liikuttunut siitä että laukussa oli edelleen suosikki huulipunani, jonka väriä kyseinen kosmetiikkayritys ei enää valmistanut, April kertoo huvittuneena ABS News -uutisille.

April ei voi luultavasti käyttää löytämäänsä huulipunaa tai muita käsilaukussa olleita välineitä, mutta löytö oli silti merkittävä. Maailma tuntuu joskus olevan todella pieni paikka, mutta käsilaukun löytäminen 25 vuoden jälkeen vastaa todennäköisyydeltään lottovoittoa.

Oletko saanut takaisin tavaroita, joiden luulit kadonneen ikuisiksi ajoiksi? Oletko sinä pyydystänyt jotain jännittävää kalareissujen aikana? Kerro meille kommenteissa.

Jaa juttu Facebookissa, jos olet itsekin pyydystänyt kalareissujen aikana jotain jännittävää !