Ihmiset jakoivat anonyymenä polttaritarinoita, jotka johtivat häiden perumiseen. Näitä lukiessa alkaa miettiä ovatko polttareiden järjestäminen liian suuri riski parisuhteelle…

Voit lukea tarinat alapuolelta!

1. Polttarit Vegasissa… Sulhanen löytää kivan tytön ja antaa tälle puhelinnumeronsa, jotta he voivat bilettää myöhemmin samana iltana yhdessä… Morsian istuu sillä välin kotona ja saa iPadiinsa kaikki naisen lähettämät viestit. Hän perui häät saman illan aikana.

2. Ystäväni polttarit järjestettiin paikallisessa strippiklubissa kaksi päivää ennen häitä. Minä saavuin paikalle myöhemmin samana iltana, koska lentoni oli myöhässä. Sain puhelun juuri ennen lentoni lähtöä, että sulhanen oli kaatunut VIP-osastolla ja satuttanut selkänsä. Sairaalassa kävi ilmi, että mies oli saanut alaraajahalvauksen ja häät jouduttiin perumaan. Mies jäi valitettavasti pyörätuoliin, mutta häät pidettiin vasta vuotta myöhemmin ja nyt pariskunta on onnellisesti yhdessä.

3. Sulhanen päätti polttareiden aikana ettei hän sittenkään menisi naimisiin koska hän ”ei rakastanut morsianta niin kuin morsianta pitäisi rakastaa”. Mies oli rakastunut erääseen toiseen… Kuka se toinen oli? No morsiammen ÄITI.

4. Ystäväni oli järjestämässä suuria häitä, listalla oli yli 300 ihmistä. Mies tunnusti iltaa ennen häitä ettei hän oikeasti ollut menossa naimisiin – he vain tarvitsivat kipeästi rahaa ja tavaroita. Vieraat olivat tietenkin raivoissaan ja juhlat muuttuivat väkivaltaiseksi, mutta kaksikko sai pitää ison osan lahjoista.

5. Morsian saapui ulos hääseremonian jälkeen ja julisti: ”Anteeksi kaikille, häät on peruttu. Aiomme erota ja palautamme kaikki lahjat… paitsi makuuhuonesettiä, jossa sain aviomieheni kiinni kokeilemassa sitä siskoni kanssa viime viikolla.”

Ei mitään tuhkimotarinoita… Jaa tarinat Facebookissa!