Puolalainen malli tuhosi 200-vuotiaan patsaan nenän – nyt hän anoo armoa

Tässä on taas sellainen hetki, jolloin ei voi sanoa olevansa ylpeä ihmisyydestä tai ihmiskunnasta ylipäätänsä.

Tämä on erinomainen esimerkki siitä, mihin tyhmien asioiden tekeminen tykkäysten toivossa voi pahimmillaan johtaa. Julia Slonska on (tai oli) Instagram-malli, joka on kotoisin Varsovasta, Puolasta. Hän kuvitteli että 200-vuotiaan patsaan nenän rikkominen vasaralla olisi fiksu idea.

Slonska on pakotettu pyytämään anteeksi julkisesti sen jälkeen, kun hän rikkoi Varsovassa sijaitsevan patsaan nenän. Anteeksipyyntö tuli kuitenkin liian myöhään, sillä Julia on menettänyt tasaisesti seuraajia ja yhteistyökumppaneita, jotka maksoivat hänelle rahaa sponsoroiduista julkaisuista.

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!

Slonska ei ole julkaissut kuvia Instagramiin tapahtumien jälkeen. Hän on myös estänyt kommentoinnin, jotta ihmiset lopettaisivat hänen tekonsa kritisoinnin.

Patsaan nenä on korjattu, mutta lopputulos ei tietenkään vastaa alkuperäistä.

Tällaiset teot laskevat uskoa ihmiskuntaa kohtaan.

Jaa uutinen, jos et käsitä miksi ihmiset tekevät tykkäysten vuoksi tällaisia tempauksia.

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.