shutter

Leijonat otti tärkeän voiton Kazakstanista lukemin 3-4.

Peliä oli pelattu lähes kahdeksan minuuttia, kun Olli Palola upotti kiekon verkkoihin Suomen pelatessa ylivoimaa. Ensimmäistä erää oli noin viisi ja puoli minuuttia jäljellä, kun Kazakstan kavensi tilanteen 1-1 -lukemiin. Muutama minuutti myöhemmin Kazakstan meni 2-1 johtoon, kun se sivalsi kiekon Rinteen taakse ylivoimalla. Onneksi kuitenkin Jori Lehterä onnistui vihdoinkin maalinteossa ja tasoitti lukemat ennen erätaukoa.

Toiseen erään lähdettiin 2-2 -lukemista. Sitä ehti kulua reilu seitsemän minuuttia, kun Jokisen Olli upotti kiekon ylivoimalla kazakstanilaispelaajan pään kautta maaliin siirtäen Suomen johtoon numeroin 2-3. Toisen erän päätteeksi Jarkko Immonen kevensi leijonien taakkaa siirtämällä Suomen 2-4 johtoon.

Kolmannen erän lopussa Kazakstan onnistui nostamaan koko Suomen sykettä kaventamalla tilanteen 3-4 kun peliaikaa oli pelaamatta 29 sekuntia.