shutter

Suomi taisteli leijonan lailla ja onnistui rutistamaan 3-2 voiton Kanadasta.

Ensimmäistä erää ehti kulua reilu kuusi minuuttia, kunnes Keuruun Kovaltshukina tunnettu Olli Palola laittoi Suomen 1-0 johtoon ylivoimalla. Loppu erä menikin suurimissa määrin leijonien istuessa jäähyllä, mutta onneksi Kanada ei onnistunut maalinteossa.

Toista erää oli pelaamatta 14:19 kun Kanada onnistui tasoittamaan tilanteen 1-1. Noin kuusi minuuttia tämän jälkeen Kanada laittoi 2-1 lukemat taululle. Niin ikään tämäkin tilanne sai alkunsa kiekon menetyksestä keskialueella.

Kolmas erä ehti vanheta 28 sekuntia, kun Hietanen laukoi siniviivan tuntumasta ja Kanadan maalivahti Ben Scrivens laittoi imurin päälle ja Suomi onnistui tasoittamaan pelin 2-2.

Ottelua oli jäljellä 3:08 kun Pakarisen Iiro riisti Kanadan syötön ja latasi taululle lukemat 3-2 Suomelle!