shutter

Suomi otti arvokkaan kolmannen voiton Sveitsiä vastaan.

Ensimmäinen maali upposi Sveitsin verkkoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen. 1-0 maalinteossa onnistui ensimmäisellä maajoukkuemaalillaan Tommi Kivistö.

Toinen erä aloitettiin leijonien pelatessa alivoimalla. Toista erää pelattiin reilu kymmenen minuuttia, kun Olli Jokinen avasi turnauksen maalitilinsä kisoihin juuri saapuneen Erik Haulan syötöstä.

Kolmatta erää ehdittiin pelaamaan vajaa kaksi minuuttia, kun Sveitsi kavensi lukemat 2-1. Lopussa Sveitsi painoi hurjalla sykkeellä päälle ja onnistui tasoittamaan pelin, kun varsinaista peliaikaa oli pelaamatta 3:25.

Jatkoajan alussa Suomi pääsi pelaamaan ylivoimaa, muttei onnistunut ratkaisemaan peliä.

Ottelussa siirryttiin voittalaukauskilpailuun. Suomelta vetäjiksi valittiin Jarkko Immonen, Jori Lehterä, Erik Haula, Petri Kontiola ja Iiro Pakarinen, joka onnistui ainoana maalintekijänä ratkaisemaan voiton leijonille!