Taapero kuoli huumeita käyttävän äidin luona – ruumiinavaus paljasti surullisen totuuden

Vanhemmat pitävät parhaansa mukaan huolta lapsista – tämä ”itsestäänselvä asia” ei välttämättä ole varmaa jokaisen perheessä.

23-vuotiaan äidin traaginen virhe johti tyttären kuolemaan. Vasta 17 kuukauden ikäinen tyttö oli saanut nokkamukista juotavaa, joka sisälsi voimakasta Fentanyyli -nimistä huumetta.

BeFunky-collage (87)

Jhenea Pratt, 23, on saanut syytteen lapsensa murhasta. Äiti oli antanut lapselleen nokkamukin, jonka sisältöä oltiin terästetty fentanyylilla.

17 kuukauden ikäinen Charlette Napper-Talley kuoli traagisesti muutamia tunteja myöhemmin.

Facebook
Facebook

Pratt oli antanut tyttärelleen fentanyylilla terästettyä juomaa ennen nukkumaan menoa. Epäilysten mukaan äiti oli toiminut näin, jotta hän pääsisi ”polttamaan pilveä” kotonaan Pittsburghissa, Pennsylvaniassa.

Tuntia myöhemmin, tyttären huulet olivat muuttuneet siniseksi, hänen ihonsa oli kylmä ja sydän ei enää lyönyt.

Pratt soitti hätänumeroon ja Charlette kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

Ruumiinavaus osoitti että lapsi oli saanut suuren annoksen fentanyylia, niin suuren että hän kuoli ”todella nopeasti nautittuaan sitä.”

2

Pratt kertoi poliisille ettei hänellä ollut hajuakaan siitä, kuinka huumeet olivat joutuneet tyttären nokkamukiin, TribLive kirjoittaa.

Äiti kertoi että tyttären juoma oli saman väristä kuin hänen omansa, joten hän uskoo antaneensa Charlettelle väärän juoman.

Ennen kuin tytär kuoli, Charlette oli viranomaisten mukaan viettänyt suurimman osan ajastaan Jhenean poikaystävän, Albert Williamsin kanssa – Pratt oli sillä välin käynyt luennoilla.

Albert oli syöttänyt Charlettea aikaisemmin samana päivänä nokkamukista, joka oli jääkaapissa.

Poliisin mukaan Williams kertoi hakeneensa Prattin luennolta, jonka jälkeen kaksikko vietti aikaa keskenään. Lopulta Williams vei tyttöystävänsä kotiin ja Jhenea jäi kaksin lapsensa kanssa kello 14:00 aikaan päivällä.

Pratt oli soittanut hätänumeroon kello 18:00, mutta Pratt ja Williams ovat kiistäneet väitteet siitä että heillä olisi ollut fentanyylia kotona. Williams ei saanut syytteitä.

Pratt sai syytteen murhasta ja lapsensa terveyden vaarantamisesta. Pratt on tällä hetkellä Alleghenyn piirikunnan vankilassa, Pittsburghissa – oikeudenkäynti järjestetään 5. päivä syyskuuta.

KDKA
KDKA

Fentanyyli on erittäin voimakas, mutta lyhytvaikutteinen opioidi. Fentanyylin uskotaan olevan jopa 75–100 kertaa voimakkaampi kuin morfiini, mutta vaikuttavan lähinnä keskushermostossa oleviin µ-opioidireseptoreihin. Lääkkeenä fentanyyliä käytetään voimakkaan kivun hoidossa ja anestesiassa, päihdelinkki -sivustolla kirjoitetaan.

On kamalaa edes ajatella, mitä pienen lapsen keholle ja aivoille tapahtuu suuresta fentanyyliannoksesta…

Tällaisia onnettomuuksia ei saisi sattua edes vahingossa! On todella surullista ajatella että pieni ja viaton lapsi menetti henkensä pelkästään äidin välinpitämättömyyden vuoksi. 

Lähde: thesun.co.uk


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta