Taiteilija asuu laatikossa 7 päivää maailmanennätyksen toivossa

sheff / Shutterstock.com
sheff / Shutterstock.com

Jotkut ihmiset saattaisivat ahdistua laatikkoon lukittaumisesta. Los Angelesista kotoisin oleva taiteilija Tyler Ramsey aikoo kuitenkin päästä ennätystenkirjaan ponnisteluillaan.

Ramsey on ollut laatikossa TOMS-kenkäliikkeen edessä Kaliforniassa 25. heinäkuuta alkaen, ja yrittää Guinnessin maailmanennätystä pisimmällä laatikkohengailulla koskaan.

Tällä hetkellä 39-vuotiaan Ramseyn odotetaan pysyvän laatikossa ensi maanantaihin asti.

Ramsey, joka työskenteli ennen kokopäiväistä taiteilijanuraansa ohjelmatuottajana, viettää aikaansa laatikossa jutellen ohikulkijoille, syöden ja nukkuen. Hän myös luo asiakkaiden ostamista kengistä uniikkeja maalaten niihin sormillaan.

Ramsey enimmäkseen nauttii kokemuksesta, mutta myöntää joinakin aikoina jostain syystä tuntevansa olonsa hieman jumittuneeksi.

On myös olemassa hieman henkilökohtaisempi syy sille, miksi miehellä on vaikeaa haasteen aikana.

”Ikävöin vaimoani. Ikävöin sitä, että kerron hänelle henkilökohtaisia asioita, ja kaipaan häntä fyysisesti. Oli myös eräs hetki, kun D.J. ajoi autolla ohi outo kypärä päässään, ja olisin halunnut juosta ulos ja olla vuorovaikutuksessa hänen kanssaan. Silloin tuntui todella rajoittuneelta”, mies paljastaa.

Vaikka yritys on rankka, aikoo Ramsey toteuttaa lupauksensa, jotta saisi viestinsä leviämään maailmalle.

”Näen tämän abstraktina performanssitaiteena, ja viesti on, että kaikki me pelastumme, jos syleilemme sisäistä artistiamme”.

Lähde: Huffington Post

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.