Tällaiset ovat täydelliset naisen kasvot miesten ja naisten mielestä

Sekä miehet että naiset valitsivat osaksi täydellisen naisen kasvoja Mila Kunisin silmät. Kuva: AOP
Sekä miehet että naiset valitsivat osaksi täydellisen naisen kasvoja Mila Kunisin silmät. Kuva: AOP

Erot siinä, mikä miesten ja naisten mielestä on kaunista, tulevat selvästi esiin kaksista ”täydellisistä kasvoista”.

Kauneuskyselyssä miehiä ja naisia pyydettiin rakentamaan täydelliset kasvot julkkisnaisten kasvonpiirteiden avulla. Lopputuloksena oli kahdet täysin erilaiset kasvot.

Kysely paljasti, että miehet suosivat vaaleita hiuksia, täyteläisiä huulia ja vahvoja poskipäitä, mutta myös pientä nenää, ei niin ulkonevaa otsaa ja ohuempia kulmakarvoja. Naisten mielestä täydellisellä naisella on tummat hiukset, vahvempi nenä- ja otsaprofiili, vahvat kulmakarvat ja kapeampi luusto kasvoissa.

Suosituimmat miesten kasvonpiirteet olivat: Shakiran vaaleat hiukset, Miranda Kerrin nenä, Jennifer Anistonin otsa, herttuatar Catherinen kulmakarvat ja Angelina Jolien poskipäät sekä hänen kuuluisat huulensa.

Naisten valinnat olivat: Freida Pinton hiukset, Keira Knightleyn poskipäät, Cara Delevingnen kulmakarat, Natalie Portmanin otsa, Blake Livelyn nenä ja Scarlett Johanssonin huulet. Yhteistä kummankin sukupuolen valinnoissa oli se, että molemmat valitsivat Megan Foxin leuan ja Mila Kunisin silmät.

Kyselyn täydellisistä kasvoista teetti escentual.com, jonka edustaja kertoi näiden kahden kuvan osoittavan, kuinka miehillä ja naisilla on erilaiset mieltymykset ideaalien naisten kasvojen suhteen.

”Vaikuttaa siltä, että miehet edelleen uskovat, että blondeilla on hauskempaa ja valitsivat Shakiran hiukset. Naiset suosivat taas enemmän eksoottisempaa kauneutta, valiten Freida Pinton korpinmustat hiukset”, edustaja sanoo tuloksista.

”Erot tuloksissa ovat aika äärimmäiset, kun kyseessä on naisten ulkonäkö. Ehkäpä miehet siis rodella ovat Marsista ja naiset Venuksesta”, kyselyn teettäjän edustaja pohti Daily Mail -lehdelle.

Katso kuvat siitä, mistä miesten ja naisten mielestä täydelliset kasvot koostuvat ja miltä ne näyttävät, Daily Mailin sivuilta.