Naiset viehättyvät tietyn tyyppisistä persoonallisuuksista ja ovat enemmän niitä omaavien miesten perään.

Monella naisella on se tietynlainen miestyyppi, josta pitää eniten tai jonkalaista kumppania hakee. Alla on 6 tällaista miestyyppiä, joita naiset eivät voi vastustaa.

1. Älykäs mies

Hän aloittaa keskusteluita, jotka ovat älyllisesti stimuloivia ja hän kuuntelee, mitä nainen vastaa. Hän saa naisen nauramaan fiksulla huumorintajullaan ja hänellä on hämmästyttävä taito saada politiikka kuulostamaan mielenkiintoiselta.

2. Itsevarma mies

Hän on täysin varma itsestään ja vakuuttava julkisesti. Tällaisesta miehestä huokuu voimakkuuden ja kontrollin aura. Parisuhteessa hän ei ole mustasukkainen muista miehistä; hän ei koe tyttöystävänsä miespuolisia ystäviä tai työkavereitauhkaksi. Naiset ovatkin usein kiinnostuneita itsevarmasta miehestä.

3. Taiteellinen mies

Hän on spontaani ja elää hetkessä. Hän usein käyttää luovuuttaan naisen hurmaamiseksi, kuten kirjoittamalla laulun hänestä tai maalaamalla taulun hänelle. Jokainen nainen haluaa tuntea olonsa ainutlaatuiseksi ja taiteellinen mies osaa sen todella saada aikaan naisen toimiessa inspiraation lähteenä ja muusana.

4. Huomaavainen mies

Hän avaa naiselle auton oven ja vetää tuolin esiin naisen ollessa istuutumassa. Hän maksaa illallisen laskun ja tarjoaa naiselle jälkiruoan. Hän pyytää treffeille riittävän ajoissa. Tällainen mies on yleensä herkkä huomaamaan, miten nainen voi ja milloin hän on valmis lähtemään kotiin. Monet naiset lopulta huomaavat haluavansa miehen, joka kohtelee hyvin.

5. Ikuinen romantikko

Tällainen mies uskoo klassiseen romanssiin. Hän tuo naiselle usein kukkia, suklaata ja sytyttää kynttilöitä luomaan tunnelmaa illallisella. Hän soittaa usein, jotta nainen tietää olevansa miehen mielessä ja katsoo häntä silmiin ja kertoo, mitä tuntee. Romanttinen mies saa naisen tuntemaan olonsa arvostetuksi.

6. Vapaa sielu (eli se Paha Poika)

Vapaa sielu menee yleensä sinne, minne tuuli kuljettaa – yleensä jonkinlaiseen seikkailuun. Hän saattaa ajaa moottoripyörällä tai jättää työt väliin viedäkseen mielitiettynsä yllättävälle road tripille, sillä tällainen mies ei hirveästi murehdi seuraamuksista. Usein naiset haluavat koettaa kesyttää Pahan Pojan, mutta tietävät sisimmässään, ettei se onnistu.

Lähde: Times of India