Thaimaassa elävästä buddhalaisesta munkista on tullut TikTok-tähti. Munkista kuvatut videot alkoivat leviämään sosiaalisessa mediassa helmikuun lopussa. Huhut siitä, että munkki olisi 163-vuotias sai internetin sekaisin. Todellisuudessa hän on kuitenkin ”vain” 109-vuotias, joka on itsessään ilmiömäinen ikä.

#1 Luang Pho Yai on noussut julkisuuteen sen jälkeen, kun hänen lapsenlapsensa latasi videon nettiin. 

#2 Luang Pho Yai oli hetki sitten joutunut sairaalaan murrettuaan lonkkansa. Tämän hetkisten tietojen mukaan hän on kuitenkin parantunut hyvin ja pystynyt syömään sekä liikkumaan.

#3 Munkista kuvatut videot eivät ole valitettavasti saaneet vain positiivista palautetta, sillä vanhusta on haukuttu käveleväksi muumioksi. Sanoisin ikäville kommentoijille, että he voivat sitten kommentoida, kun ovat samanikäisiä Luang Pho Yain kanssa. 

#4 ”Hän ei ole muumio. Vaatisin ihmisiltä kunnioitusta. Jos et pidä näkemästäsi, jatka selaamista ja älä kommentoi mitään”, lapsenlapsi toteaa TikTokissa.

#5 En tiedä mitä mieltä sinä olet, mutta 109-vuotiaana ei ehkä enää tarvitse näyttää parikymppiseltä?

#6 Maailman vanhin koskaan elänyt ihminen oli ranskalainen Jeanne Louise Calment, joka syntyi 1875 ja menehtyi vuonna 1997. 

#7 Minä toivon Luang Pho Yai kaikkea hyvää!