Mondern white sunbeds on a  terrace with ocean view. 3d render.

Tänään alkaneiden Kevätmessujen yksi vetonauloista on uusi suomalaista designia edustava Drop-ulkoallas.

Helsingin messukeskuksessa käynnistyi tänään Kevätmessut, joka on 5 eri messujen (OmaKoti, OmaMökki, Sisusta!, Lähiruoka & Luomu, Kevät puutarha) yhteinen jättitapahtuma. Kevätmessuilla saa uusia ideoita oman kodin ja pihan sisustamiseen.

Yksi eniten huomiota keränneistä uutuustuotteista on suomalainen designinnovaatio Drop, joka haastaa perinteiset kylpytynnyrit upealla muotoilullaan. Altaan muotoilu edustaa skandinaavista, funktionalistista ja selkeää muotokieltä ja sopii myös niille kuluttajille, jotka ovat vierastaneet perinteisten kylpypaljujen tyyliä. Drop-altaan on muotoillut suomalainen huippudesigner Nikolai Ruola ja altaan muoto on saanut inspiraationsa vesipisarasta.

Drop on valmistettu lujitemuovista, muotoiltu käyttäjälähtöisesti ja siinä istutaan ergonomisessa asennossa. Altaaseen mahtuu jopa 8 aikuista samaan aikaan ja vesi lämpiää tehokkaan ulkopuolisen kamiinan avulla alle 2 tunnissa.

Drop on erittäin näyttävä allas ja siksi sen hinta on messuilla ällistyttänyt monet. Allasta myydään messutarjouksella hintaan 2590€ sisältäen kotiin kuljetuksen.

Tutustu Drop-altaaseen tästä

Kevätmessut