Netflixiin julkaistu Ted Bundy dokumentti on nostanut yhden pelätyimmistä sarjamurhaajista jälleen miljoonien ihmisten puheenaiheeksi.

Ted Bundy oli yksi Yhdysvaltojen pelätyimmistä sarjamurhaajista, ja vielä vuosikymmeniä kuolemansa jälkeen, hän aiheuttaa vilunväristyksiä ihmisten keskuudessa. Netflixin uudessa dokumentissa tutustutaan Ted Bundyn nauhoitteisiin.

Kokosimme 10 faktaa pahamaineisesta murhaajasta, jota kutsuttiin ”sydämettömän paholaisen ilmentymäksi.”

Lue myös: Tuntematon lääkäri tuhosi perheen – isä sai tilaisuuden kostaa 30 vuotta myöhemmin

1. Ted Bundyn äiti ei ollut naimisissa tullessaan raskaaksi, joten Ted Bundyn isovanhemmat teeskentelivät olevan hänen vanhempiaan… Ja Tedin äiti teeskenteli olevansa hänen sisko. Ei ole selvillä, milloin Ted Bundy sai tietää totuuden.

2. Ted Bundy työskenteli Seattlen akuutilla itsemurhalinjalla, vuonna 1971. Yksi kollegoista kuvailli häntä empaattiseksi, ystävälliseltä ja solidaariselta.

3. Ted Bundy oli vuonna 1973 yhdessä Stephanie Brooks -nimisen naisen kanssa, joka kuitenkin särki Bundyn sydämen. Uskotaan että kaikki Ted Bundyn uhrit muistuttivat hänen ex-puolisoaan.

4. Ted Bundyn ensimmäiset murhat tapahtuivat vuonna 1974… On kuitenkin olemassa viitteitä siitä että hän kidnappasi ja murhasi pienen tytön vuonna 1961. Bundy kuitenkin kiisti olleensa osallisena vuoden 1961 tapahtumiin.

5. Ted Bundy tunnusti tehneensä 30 murhaa, mutta hänen uskotaan olleen osallisena myös muissa tapauksissa.

6. Bundy pidätettiin useita kertoja, mutta hän onnistui aina pakenemaan tai välttymään syytteiltä. Ted pysäytettiin viimeisen kerran Floridassa vuonna 1978, kun hän ajoi varastetulla ajoneuvolla.

7. Ted Bundy meni naimisiin Carol Ann Boone -nimisen naisen kanssa vuonna 1979

8. Bundylla ja Carol Ann Boonella on yhteinen lapsi, Rose. Lapsi haluttiin ymmärrettävästi pitää piilossa julkisuudelta, joten hänestä ei ole juurikaan tietoa.

9. Ted Bundy teloitettiin Floridan Raifordin vankilassa tammikuun 24. päivä, 1989. Teloitustuomio tuli 12-vuotiaan tytön raiskauksesta ja murhasta vuonna 1978.

10. Viranomaisten tietojen mukaan Ted Bundy vietti viimeisen yönsä itkien ja rukoillen ja hänen viimeiset sanansa olivat: ”Jim ja Fred, minä haluaisin että antaisitte rakkauteni perheelleni sekä ystävilleni.

Samat faktat löytyvät oheiselta videolta (hyytävän musiikin kera):

On mahdotonta käsittää, kuinka joku pystyy tekemään tällaisia rikoksia ja vaikuttamaan ulkoisesti täysin normaalilta.

Ted Bundyn hirmuteot elävät ihmisten mielissä vielä vuosikymmenten jälkeen…