Netti pursuaa erilaisia parodiaversioita Miley Cyrusin Wrecking Ball -biisistä ja sen videosta, mutta tämä tuore Chatroulette-versio on ehkä paras kaikista.

Steve Kardynalin YouTubeen lataama Chatroulette-versio Miley Cyrusin hittibiisistä leviää vinhaa vauhtia netissä. Parodia koostuu Chatroulette-klipeistä, joissa Kardynal kauhistutti ja ilahdutti muita palvelun käyttäjiä esittämällä heille Wreckin Ball -biisiä.

Videolla Kardynal on pukeutunut valkoiseen toppiin ja valkoisiin alushousuihin ja makoilee aluksi sohvalla. Videon aikana hän vääntelehtii ympäriinsä, nuolee Cyrusin tavoin lekaa ja lopulta hyppää alasti oman ”purkupallonsa” päälle.

Muiden Chatroulette-käyttäjien reaktiot miehen parodiaan vaihtelevat nauravista ja ilahtuneista hämmentyneisiin ja hieman kauhistuneisiinkin. Monet kuitenkin ryhtyivät laulamaan kappaletta Kardynalin mukana, ainakin kertosäkeen kohdalla.

Chatroulette-versio on kerännyt vuorokaudessa huimat määrät katsojia, sillä parodiaa on katseltu yli 8,5 miljoonaa kertaa.

Katso hauska parodia-versio alta:

Lähde: Metro

Kokeile onneasi ja pyöräytä 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta!x