Minulla diagnosoitiin aivokasvain torstaina 18. päivä heinäkuuta 2013. Sain myöhemmin tietää, että kasvain oli levinnyt selkärankaani. Se oli syöpä. Tämä muutti minun elämäni lopullisesti.

Haluan saada kuitenkin jotain hyvää irti tästä syövästä. Haluan näyttää muille ettei se ole niin paha asia. Haluan elää elämääni täysillä ja rakastaa jokaista elämääni sekuntia, oli se sitten hyvä tai huono.”

Charlotte Eages oli aivan kuten muutkin teini-ikäiset tytöt. Charlotte rakasti muotia, meikkejä, musiikkia ja kissoja – hän suunnitteli menevänsä opiskelemaan kauneusalalle. Charlotte uskoi oikeuteen ja reiluuteen sekä siihen että ystävällisyys oli tärkeä osa elämää. Charlotte oli juuri sitä, mitä kauneus tarkoittaa – rakastavainen ja rakastettu.

Charlotten ja hänen perheensä elämä kuitenkin romahti elokuussa 2013, kun 4 kuukauden ajan kovista pääkivuista kärsineellä Charlottella todettiin Anaplastinen astrosytooma, äärimmäisen harvinainen syöpä joka todetaan vain 1:1000000 ihmisestä. Seuraavan kolmen vuoden aikana astrosytooma kehittyi glioblasoomaksi, johon ei ole olemassa parantavaa hoitokeinoa. (Glioblasooman kanssa voi elää keskimäärin yli vuoden; noin 25 % selviää kaksi vuotta ja jotkut kolmekin)

Kamalat uutiset kuullut nuori nainen ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan, tämän seurauksena hän perusti Youtubeen vlogin, jossa hän kertoi sairaudestaan muille nuorille. Charlotten videot keräsivät miljoonia katselukertoja ja hänen työnsä noteerattiin sekä palkittiin Iso-Britannian syöpää tutkivan keskuksen toimesta.

Syopa

Lopulta Charlotten voimat eivät enää riittäneet aggressiivista syöpää vastaan – nuori, rakastettu ja kaunis nuori nainen menehtyi helmikuussa 2016, heti sen jälkeen, kun hän oli täyttänyt vasta 19 vuotta.

Charlotten videot rohkaisevat muita syövän kanssa taistelevia ihmisiä ja levittävät tärkeää tietoa.

Jaa video Facebookissa, jotta ihmiset saavat lukea tämän rohkean naisen tarinan!

Lepää rauhassa, Charlotte.

Lähde: charlottesbag.com