Teini halasi ystävänsä koiraa valokuvaa varten ja sai kasvoihinsa 40 tikkiä.

Argentiinasta kotoisin oleva Lara Sanson poseerasi Kenain (hänen ystävänsä saksanpaimenkoira) kanssa ja koira puri häntä yhtäkkiä kasvoihin.

17-vuotias ei ole kuitenkaan suostunut vaatimuksiin, joiden mukaan koira tulisi lopettaa hyökkäyksen jälkeen.

Koko tilanne tallentui valokuviin, joissa Lara istuu koiran vieressä kunnes hänen kasvonsa ovat puoliksi eläimen suussa.

Saksanpaimenkoira oli suuttunut ja napannut Laran päästä kiinni. Hänen ystävänsä sattui ottamaan kuvan juuri samaan aikaan, kun tilanne oli muuttumassa hengenvaaralliseksi.

Lara kertoi uutislehti La Nacionille seuraavasti: ”En ole varma koskinko sen lantioon vai reagoiko se iäkkyytensä vuoksi tällä tavalla, minä vain halasin sitä ja se säikähti.”

Lara joutui sairaalaan, jossa 2 tunnin operaation aikana hänelle ommeltiin 40 tikkiä. Pureman aiheuttamat vahingot olivat ulkoisia ja sisäisiä.

Purema ei sattunut kamalasti

Laran mukaan koiran purema ei sattunut kamalasti ja leikkauksen jälkeinen kipu oli myös siedettävissä rajoissa.

”Minulla on vain ollut haasteita tulehdusten ja syömisen kanssa”, Lara selittää.

Eläinlääkäri Juan Enrique Romeron mukaan koira on saattanut käyttäytyä tällä tavalla, koska se kärsi kivuista.

”Sen kivut ovat kasvaneet ja voimakas kipu on voinut laukaista tällaisen reaktion”, Juan sanoi.

Lara ei missään nimessä kuitenkaan halua, että iäkästä koiraa lopetetaan.

Hän jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa ja kertoi mitä oli tapahtunut. Valokuva on tähän päivään mennessä saanut jo 300 000 tykkäystä.

”Koiraa ei tulisi koskaan halata kaulan alueelta, eikä laittaa kasvoja niskan lähelle, koska koira voi kuvitella että aiot hyökätä sen kimppuun. Niska ja kaula ovat alueita, joilla koira on kaikista haavoittumimmillaan. Onneksi ei käynyt pahemmin”, eräs henkilö kommentoi Laran julkaisua.