Teinit hyökkäsivät vammaisen naisen kimppuun – julkaisivat kuvan, joka on saanut netin kiehumaan raivosta

Minut opetettiin kunnioittamaan vanhempia ihmisiä – oli kyseessä sitten terve tai jollakin tavalla vammautunut henkilö.

Hirvittävät uutiset kantautuvat tällä kertaa Suffolkin kunnasta, Englannista. Sosiaalisessa mediassa leviävä kuva on saanut ihmiset kiehumaan raivosta – todella hyvästä syystä.

robinarmstrong

Kuvassa neljä teiniä poseeraa naisen takana, joka on kumarassa ja täysin jauhojen peitossa. Brittimedioiden mukaan 40-vuotias nainen on liikuntavammainen.

Teinit olivat heittäneet naisen päälle vehnäjauhoja ja kananmunia. Tämän jälkeen he olivat ottaneet ”mahtailevia” kuvia hänen kanssaan. Erään silminnäkijän mukaan tilanne lähti siitä, kun nainen oli solvannut teinejä.

Saksalainen Bild-lehti kertoo puolustuskyvyttömän naisen menneen paniikkiin hyökkäyksen jälkeen.

Teinit olivat ladanneet kuvan sosiaaliseen mediaan.

Yksi pahoinpitelyssä olleista nuorista latasi kuvan Snapchatiin. Hän ehkä odotti suosionosoituksia ja kehuja. Tämän sijasta poliisi tuli vierailemaan hänen kotonaan.

Saksalainen Bild-lehti kertoo poikien olevan 15-17-vuotiaita. Kuvassa esiintyneet nuoret pidätettiin, mutta kuvan ottanut henkilö on edelleen vapaalla jalalla.

Nainen selvisi ilman fyysisiä vammoja, mutta sai tilanteesta vaikeita psyykkisiä traumoja.

”Täysin käsittämätöntä”

Brittien poliisi tuomitsee nuorten käytöksen.

”Tällainen käytös on täysin hyväksymätöntä ja me suhtaudumme rikokseen vakavasti. Me tiedämme että tällainen tapaus pelottaa paikallisia, mutta pidämme huolen että tilanne hoidetaan sen vaatimalla vakavuudella ja tuemme samalla uhria”, poliisi kertoo saksalaiselle Bild-lehdelle.

Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, kuinka raivoissani olen tällaisesta käytöksestä. Toivottavasti nuoret laitetaan vastuuseen tekosistaan!

Jaa uutinen Facebookissa, jotta kaikki muistaisivat kohdella tuntemattomia ihmisiä hyvin. Tällaista ei saa tapahtua toiste!

Lähde: Bild