'
Kuva: AOP

Kuva: AOP

Hämähäkki löysi tiensä otuksia pelkäävän korvaan ja lääkärireissun myötä päätyi miehen nenään.

Graeme Lougher koki kauhunhetkiä, kun hämähäkkikammoisen miehen korvaan mönki 2,5 sentin kokoinen kahdeksanjalkainen. Lougher oli lähdössä töihin ja vetämässä takkia ylleen, kun hän tunsi hämähäkin suuntaavan korvaansa kohti.

Hämähäkki vaivasi 42-vuotiasta miestä ja hän joutui menemään lääkäriin saadakseen sen pois. Kun lääkäri oli saanut hämähäkin pois miehen korvasta, se päätti olla luopumatta hyväksi todetusta ihmisasumuksesta ja kipitti suoraan Lougherin vasempaan sieraimeen.

Veren valuessa nenästään, Lougher koetti saada aivastettu hämähäkin ulos. Lopulta hämähäkki lensi lavuaariin.

Lougher on pelännyt hämähäkkejä lapsesta saakka, mutta hänen vanhat pelkonsa voimistuivat sattumuksen vuoksi. Jopa halloween-koristusten näkeminen aiheuttaa pelkoa.

”Olen jatkossa varovainen, kun laitan vaatetta ylle. Ajattelin olevani pääsemässä yli pelostani, mutta tämän myötä otin takapakkia. Tämä on myös pahin aika vuodesta tälle, sillä halloween-koristeet muistuttavat minua tapahtuneesta”, Lougher kertoo.

”En ehtinyt nähdä hämähäkkiä ennen kuin se juoksi kasvojeni yli ja säntäsi suoraan nenääni. Se tapahtui niin nopeasti. Hämähäkki tuntui mönkivän nenänvarteeni asti ja jatkoi liikkumista siellä. Koetin niistää sen kurkkuuni ja lopulta onnistuin saamaan sen olus. Se tuntui hirveältä”, Lougher sanoo kokemuksestaan.

Lähde: Metro

Casinohuoneella nyt 450 ilmaiskierrosta ja 200 euron bonus!x