COVID-19 sulki koko maailman muutamaksi kuukaudeksi, mutta tilanne vaikuttaisi menevän parempaan suuntaan ainakin Euroopassa. Virus aiheutti kuitenkin vakavan kolhun talouteen ja moni yrittäjä joutui valtion antamista tuista huolimatta pistämään pillit pussiin.

Monet palvelualan yritykset, kuten hotellit ja ravintolat ovat olleet pulassa eri puolilla maailmaa, kun maksavia asiakkaita ei yhtäkkiä tule lainkaan. Nyt hotellit ovat kuitenkin saaneet avata ovensa ja palvella asiakkaitaan laadukkaasti erityisen tarkkaa hygieniaa noudattaen.

Inside Editionin toimittajat päättivät tarkistaa kuinka huolellisesti hotellit siivoavat hotellihuoneet vierailujen välissä.

Suuret hotelliketjut ovat luvanneet noudattaa erityisen tarkkaa siivousprotokollaa ja varmistaa että heidän asiakkaansa ovat turvassa. Todellisuudessa nämä lupaukset olivat kuitenkin täysin merkityksettömiä, sillä Inside Editionin toimittajat paljastivat törkeän vilpin.

Inside Editionin toimittajat vierailivat lukuisissa New Yorkin hotelleissa ja käyttivät vaaratonta ja helposti pestävää ainetta joka hohtaa ainoastaan UV-valossa.

Oheista videota katsoessa ei todellakaan tarvitse ihmetellä miksi tartuntojen määrä on jälleen ollut nousussa ympäri Yhdysvaltoja.

Jaa uutinen, jos säästäminen ihmisten hyvinvoinnin kustannuksella on mielestäsi törkeää!