Tuho-osaston tähti auttoi miestä kosinnassa

Joskus kosimisessa apujoukot ovat tarpeen. Mies sai kosintavideolleen avuksi tunnetun näyttelijän.

Matt Hulbert keksi idean pyytää kosintavideolleen mukaan Tuho-osasto -sarjaa tähdittäneen Zach Braffin. Hulbert sijoitti Braffin Kickstarter-projektiin ja vastineeksi pyysi näyttelijää mukaan auttamaan tyttöystävänsä kosinnassa. Miehen iloksi, Braff suostui mukaan videolle.

Hulbert kuvasi kosintansa videolle ja latasi sen YouTubeen. Videon alussa nähdään Hulbertin tyttöystävä Janice, joka istuu alas tietokoneen eteen ja Hulbert pyytää häntä katsomaan videon. Itse kosintavideossa Braff tulee kuviin kuunnellen Hulbertin tekemää musiikkia ja paljastaa, että häntä pyydettin auttamaan erään kysymyksen esittämisessä.

”Matt haluaisi sinun harkitsevan hänen vaimoksi suostumista. Mutta ennen kuin vastaat, katsotaan mitä muut ovat ajatuksesta mieltä”, Braff sanoo videolla.

Seuraavaksi videolla nähdään pariskunnan läheisiä kehottamassa Janicesa vastaan myöntävästi. Videotaan katsoessa Janice pyyhkii kyyneliä silmistään. Läheisten jälkeen Braff tulee takaisin kuviin.

”Se oli aika yksimielistä. Ollaanpa rehellisiä, Matt et koskaan saisi yhtä hyvännäköistä naista, joten pitäisin Janicen. Hän on aika babe ja kaikki tiedämme, kuinka mahtava hän on. Mene naimisiin Janicen kanssa”, Braff sanailee ja matkii Beyoncéa, laulaen ”if you liked it you should put a ring on it”.

Lopuksi Braff toivottaa onnea matkaan. Hulbertin onneksi hän ei nähnyt turhaan vaivaa videon eteen, sillä Janice vastasi kosintaan kyllä.

Katso alta Hulbertin kosintavideo:

Lähde: Metro