Vaimo petti miestään ja pyysi apua Jumalalta – hän selvisi tilanteesta vain yhdellä ehdolla

Parisuhteet eivät aina ole ruusuilla tanssimista, rehellisyys on kuitenkin yksi tärkeimmistä kulmakivistä, josta tulisi pitää kiinni ehdoitta.

BeFunky Collage

Voit lukea vitsin alapuolelta:

Vaimo petti aviomiestään vuosia kestäneen onnellisen avioliiton aikana. Hän tiesi tehneensä elämänsä virheen ja päätti pyytää apua rukoilemalla:

”Jumala, tiedän että tein virheen, MUTTA avioliittoni on ainut asia, joka tekee minut onnelliseksi. Ole kiltti ja älä koskaan anna aviomieheni tietää syrjähypystäni.” 

Nainen kuulee yläpuoleltaan äänen: Selvä lapseni. Ainoa ehto on kuitenkin se, että tulet vuosien päästä kuolemaan hukkumalla.

Nainen suostuu ehtoinen. Vuodet kuluvat ja hänen elämänsä on ihanaa. Hän voittaa jopa lotossa ja perustaa oman yrityksen. Jossain vaiheessa hän unohtaa Jumalalle tekemänsä lupauksen ja varaa itselleen risteilyn. Risteilyn aikana sattuu onnettomuus ja laivaa alkaa upota. Vasta tuolloin nainen muistaa kohtalonsa ja rukoilee uudestaan: ”Jumala, ethän sinä voi upottaa laivaa, joka on täynnä hyviä ihmisiä vain minun takiani?!”

Nainen kuulee jälleen tutun äänen: ”Lasketko sinä leikkiä? Olen kerännyt tähän laivaan sinun kaltaisia pettäjiä jo vuosien ajan!”

Vitsi poimittu osoitteesta: Reddit.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.