Vampyyripariskunta juo toistensa verta kerran viikossa

Monilla pariskunnilla on viikottaisia traditioita, mutta useimmilla ne eivät ole niin outoja, kuin mitä Lia Benninghoffilla ja Aro Dravenilla. Kuten lavastetusta videosta voi nähdä, oikean elämän vampyyrit tekevät kohokohdan siitä, että juovat toistensa verta kerran viikossa.

20-vuotias Benninghoff tapasi 38-vuotiaan Dravenin deittisivustolla viime helmikuussa, ja koska molemmat olivat goottimaisen elämäntyylin vaalijoita, halusi Draven suhteesta intiimimmän.

”Kun hän kertoi, että veren jakaminen toisi meidät lähemmäksi toisiamme, pyysin häntä muuttamaan minutkin”, Benninghoff kertoi. ”Aro viilsi itseään partakoneen terällä ja tarjosi minulle vertaan. Sitten minä viilsin itseäni, ja hän joi minusta myös. Yhtäkkiä tunsin energian virtaavan läpi. Se oli taianomainen kokemus – paljon intiimimpää kuin seksi.”

Tällaisen yhteyden ansiosta olisi outoa, jos suhde ei saisi lopullista sinettiä, joten parin häitä juhlitaankin halloweenina.

Benninghoffin vanhemmat eivät kuitenkaan vielä tiedä tyttärensä muuttuneen vampyyriksi.

”Vanhempani ovat todella onnellisia suhteestani Aroon, mutta he eivät tiedä, että olemme molemmat vampyyreja, ja että Aro oli se, joka muutti minut. He tietävät, että olemme molemmat pimeää, goottista luonnetta, ja he ovat onnellisia puolestamme”, nainen kertoo.

Pariskunta ei kuitenkaan ole ainoa plasmaa juova pariskunta. 45-vuotias Julia Caples on tosielämän vampyyri, joka juo lähes kaksi litraa verta joka kuukausi. Hän imee nesteen halukkailta lahjoittajilta, joita tapaa okkultisessa outouksiensa kaupassa, jota pyörittää kotinsa lähellä.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.