Vanhus suuttui pihatielleen osuneelle autolle – ampui kiväärillä kohti

Telekhovskyi / Shutterstock.com
Telekhovskyi / Shutterstock.com

72-vuotias Margie Rhea Ramey ampui useita kertoja kohti perhettä, joka yritti peruuttaa hänen kotinsa pihatien kautta Hawkins Countyssa.

Tapaus sattui kun Oscar Scott, hänen vaimonsa ja heidän viisi lastaan olivat matkalla kotiin Virginiaan lomailtuaan Kingsportissa ja jouduttuaan eksyksiin.

Tie oli kapea, ja mies joutui peruuttamaan Rameyn pihatielle, jossa riippui ”ei läpikulkua” kyltti.

Puolensekunnin käännöksen aikana myöhemmin Rameyksi tunnistettu nainen alkoi ampua 22 kaliiperin kiväärillä kuistiltaan.

”En ollut edes aloittanut kääntämään pyöriäni hänen pihatielleen päin. Laitoin vaihteen peruutukselle, ja yhtä nopeasti kuin tämän tein, kuulin naisen huutavan ja poikani kysyi, onko hänellä ase. Silloin hän alkoi ampua”, Scott kertoi.

Yksi luoti osui matkustajan puoleiseen kojelautaan, vain muutaman kymmenen sentin päähän siitä, missä hänen viisi 4-12 -vuotiasta lastaan istuivat.

Poliisin mukaan Ramey myönsi ampuneensa laukaukset ja kertoi, että hänellä on ongelma ihmisten kanssa, jotka käyttävät hänen pihatietään. Poliisilla oli ongelmia asekohtauksen kanssa, mutta pidätti Ramseyn seitsemästä harkitsemattomasta, vaarantavasta rikoksesta.

Lähde: Huffington Post