Lasten tekeminen voi vaatia vanhemmilta runsaasti aikaa ja joskus apua täytyy hakea ulkopuolisilta tahoilta.

Virtaset eivät olleet onnistuneet hankkimaan lapsia, jonka vuoksi he päättivät hankkia tilanteeseensa apua.

Voit lukea alta, kuinka tarina eteni:

Virtaset olivat jo vuosien ajan yrittäneet saada lasta, kuitenkaan onnistumatta, joten he päättivät käyttää siitosisää saadakseen perheensä alulle.

Sinä päivänä, kun siitosisän piti saapua, herra Virtanen suutelia vaimoaan ja sanoi, ”Minä lähden nyt, sen miehen pitäisi olla täällä pian.”

Puoli tuntia myöhemmin ovelta ovelle kiertelevä vauvavalokuvaaja soitti ovikelloa toiveenaan tehdä kaupat.

”Hyvää huomenta rouva. Te ette tunne minua, mutta olen tullut…”

”Ei tarvitse kertoa, olenkin jo odottanut teitä”, rouva Virtanen keskeytti.

”Niinkö?”, valokuvaaja kysyi. ”No hyvä, sillä olen erikoistunut lapsiin.”

”Sitähän me mieheni kanssa toivoimmekin. Olkaahan hyvä ja tulkaa peremmälle… No niin, mistä aloitetaan?”, rouva Virtanen kysyi punastellen.

”Jättäkää kaikki minun huolekseni”, valokuvaaja sanoi. ”Yleensä yritän pari kertaa kylpyammeessa, kerran sohvalla ja ehkä pari kertaa sängylläkin. Joskus olohuoneen lattialla on myös kivaa, siellä voi todella levittäytyä.”

”Kylpyammeessa, olohuoneen lattialla?!”, rouva Virtanen ihmetteli. ”No ei ihmekään, ettei Matilla ja minulla ole onnistunut.”

”Noh, rouva ei kukaan meistä voi onnistua joka kerta. Mutta jos yritämme useista eri asennoista ja minä laukaisen kuudesta tai seitsemästä kulmasta, niin uskon että tulos miellyttää teitä.”

”Toivottavasti tämä hoituu nopeasti”, rouva Virtanen sanoi hieman huolestuneena.

”Rouva minun työskentelytottumuksellani miehen täytyy saada työskennellä rauhassa. Olisi hienoa päästä sisään ja ulos viidessä minuutissa, mutta olen varma että te pettyisitte siihen.”

”Niinpä tietenkin”, rouva Virtanen myönteli. Valokuvaaja avasi salkkunsa ja otti esille valokuvia vauvoista. ”Tämä tehtiin linja-auton päällä Helsingin keskustassa.”

”Ei kai!”, rouva Virtanen ihmetteli.

”Ja nämä kaksoset onnistuivat hyvin ottaen huomioon, että heidän äitinsä kanssa oli erittäin vaikea työskennellä.” Valokuvaaja ojensi rouva Virtaselle valokuvan.

”Hän oli vaikea…?”, rouva Virtanen kysyi varovasti.

”Niin ikävä kyllä. Loppujen lopuksi jouduin viemään hänet korkeasaareen saadakseni homman hoidettua kunnolla. Ihmisiä parveili ympärillämme nähdäkseen paremmin.”

”Siis muut ihmiset näkivät?!”, rouva Virtanen kysyi silmät täynnä ällistystä.

”Kyllä vain. Yli kolme tuntia siihen meni. Äiti valitti ja huuti koko ajan. Saatoin hädin tuskin keskittyä Sitten alkoi jo hämärtää ja aloin räiskiä nopeammin. Lopulta, kun oravat alkoivat nakerrella vehjettäni niin laukaisin loputkin.”

Rouva Virtanen nojasi eteenpäin, ”Tarkoitatteko että ne todella alkoivat purra…ööö…vehjettänne?”

”Kyllä vain, rouva. No niin, jos te olette valmis niin otan vain kolmijalkani esille, jotta pääsemme hommiin.”

”Kolmijalan?”, rouva Virtanen kysyi jo erittäin huolestuneena.

”Niin rouva. Laitan vehkeeni sen päälle. Se on aivan liian painava pideltäväksi, kun alan toimimaan. Rouva? Rouva?… hyvä luoja, hän pyörtyi.”

Jaa vitsi perjantain kunniaksi ystävällesi! :D