Suurin osa yritysten työntekijöistä on siirtynyt etätyöskentelyyn ja ainoastaan välttämättömät toiminnot hoidetaan konttorilta paikan päältä.

Kotona työskenteleminen voi olla haastavaa, jos on tottunut hoitamaan hommansa konttorilla. Kotona on nimittäin huomattavasti enemmän ärsykkeitä, jotka saattavat viedä huomion pois olennaisesta. Oli miten oli – etätyöskentely on tällaisessa tilanteessa ainoa vaihtoehto.

Palavereita ja videopuheluita

Palavereita voidaan hoitaa kätevästi etänä videopuheluiden välityksellä. Samalla kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kamera tulee sulkea silloin, kun ei halua että koko työpaikka näkee arkirutiinisi. Jos sinulla on esimerkiksi tapana käydä palaverin aikana kakalla ja jutella samalla mukavia niin varmista ainakin kaksi kertaa ettei kamera ole päällä.

Tämä nainen ei ollut onnekas

Kesken palaverin poistunut nainen unohti, että hänen kameransa oli vielä päällä ja työkaverit näkivät kaiken mitä hän teki. Niinpä nainen meni vessaan, veti housut nilkkoihinsa ja istahti kakalle.

Työkaverit yrittivät pidätellä naurua, mutta hetken kuluttua kaikki repesivät ja tilanne muuttui todella kiusalliseksi. Saattaa olla, että kakalla käynyt nainen saattaa jäädä pysyvästi etätöihin – naaman näyttäminen työpaikalla voi nimittäin aiheuttaa ikävän tilanteen.

Katso video alapuolelta!