Vuokraemäntä ei saanut vuokranmaksuja ajoissa – kosti some-vaikuttajalle nerokkaasti

Eräs täydellistä elämäänsä sosiaalisessa mediassa esittelevä some-vaikuttaja jäi kiinni huijauksesta, kun hänen vuokraemäntänsä paljasti karun totuuden.

”Täydellistä elämää” elänyt some-vaikuttaja eli todellisuudessa roskien ja koiranpaskan keskellä.

Somessa on helppo olla kateellinen muiden menestykselle, herkullisille aterioille, upeille lomakohteille ja tyylikkäille vaatteille. 

Vuokraemäntä, Neiti Chen, oli kuitenkin saanut tarpeeksi some-vaikuttaja Lisa Linin valheellisesta elämäntyylistä. Niinpä vuokraemäntä asteli Lisa Linin kotiin ja kuvasi videon paljastaakseen vilpin. 

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!

1,1 miljoonaa seuraajaa omaavan Lisa Linin elämä oli kaukana glamourista ja tältä hänen asuntonsa näytti todellisuudessa:

 

BBC Newsin mukaan Neiti Chen oli pyytänyt Lisaa maksamaan 3000 yuanin velat, jotka olivat syntyneet rästissä olevista vuokranmaksuista. 3000 yuania vastaa noin 384 euroa. 

Vuokraemäntä oli yrittänyt saada lukuisia kertoja yhteyttä Lisaan, mutta hän ei ollut vastannut viesteihin tai puheluihin. 

Mitta tuli täyteen

Vihainen vuokraemäntä päätti lopulta mennä Lisa Linin asuntoon ja kuvata videon paljastaen samalla miljoonille seuraajille, millaista some-vaikuttajan oikea elämä oli. 

Vuokraemännän kuvaamaa videota on katsottu yli kuusi miljoonaa kertaa ja ihmiset ovat nimittäneet Lisan ”some-vaikuttajaksi, joka elää paskan keskellä.” 

Lisan asunnosta löytyi pilaantunutta ruokaa, roskia ja koirankakkaa. Lisan mukaan sotku johtui kiireisestä aikataulusta ja sairaalareissusta, joka ajoittui juuri ennen työmatkaa. 

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!

Lisa kertoo jättäneensä koiran kotiinsa, sillä hän ei halunnut ottaa sitä mukaan matkalle. Samaan aikaan on kuitenkin epäselvää oliko hän sopinut tai pitänyt huolta siitä, että joku kävisi katsomassa ja ruokkimassa koiraa. 

Lisa puolustautuu toteamalla, että hän saa päivittäin paljon viestejä, eikä ollut tämän vuoksi huomannut neiti Chenin viestejä. 

Chenin mukaan edes siivousfirmat eivät suostuneet siivoamaan kamalaan kuntoon jätettyä asuntoa. Chen joutuikin ottamaan yhteyttä poliisiin. 

Videon julkaisun jälkeen Lisa tapasi Chenin ja kaksikko kätteli videolla. Toisella videolla Lisa pahoitteli tapahtunutta seuraajilleen, jotka kritisoivat häntä asunnon epäsiisteyden vuoksi.

Lisan pahoittelut tulivat ilmeisesti kuitenkin liian myöhään, sillä fanit nimittivät häntä ”feikiksi” ja totesivat lopettavansa Lisan seuraamisen. 

Tämä ei varmasti ole ainut tapaus, jossa ”some-vaikuttaja” on lavastanut elämänsä.

Netissä on todella helppo esittää ja vaikuttaa täydelliseltä, jonka vuoksi kuviin sekä videoihin kannattaa suhtautua tietyllä varauksella

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!