Liikenteessä on ja tulee aina olemaan ihmisiä, jotka käyttäytyvät törkeästi muita kohtaan. Tällaisia henkilöitä kannattaa yrittää välttää ja heidän provosointiinsa ei tule vastata.

Venäjällä sattui tapaus, jossa ylimielinen moottoripyöräilijä sai opetuksen jarrutettuaan tahallisesti henkilöauton edessä.

Kuljettajan ja moottoripyöräilijän välillä oli ilmeisesti jonkinlaista kitkaa, jonka vuoksi moottoripyöräilijä halusi antaa henkilöautoa kuljettaneelle miehelle opetuksen.

Moottoripyörä ei kuitenkaan ole turvallisin väline, jos se törmää autoon.

Ketterä ja nopeasti liikkuva moottoripyörä päihittää auton nopeudessa ja liikkuvuudessa. Törmäyksen aikana on kuitenkin varmaa että moottoripyöräilijään sattuu ennen autoilijaa. Siksi olikin todella erikoista, että moottoripyörää ajanut henkilö halusi ”haastaa” autoilijan jarruttamalla voimakkaasti hänen edessään.

Me kaikki tiedämme, että moottoripyörällä pystyy jarruttamaan huomattavasti nopeammin kuin autolla… ja lopputuloksena auton puskuri pamahti suoraan moottoripyörän perään.

Voit katsoa videon alapuolelta!

Huvittavaa tilanteessa oli se, että henkilöauton kuljettaja tarkisti autoonsa syntyneet vahingot ennen kuin hän meni moottoripyöräilijän luokse. 😀

Talleta 50 € ja pelaa 150 €. Saat lisäksi 50 ilmaiskierrosta! Liity tästä.x