Uskaltaisitko sinä yöpyä yön Bodomjärvellä?

Jokainen on varmasti kuullut Bodomjärven rikoshistorian tunnetuimmasta tapauksesta eli Bodomjärven murhista. 5. kesäkuuta 1960 Espoossa sijatsevan Bodomjärven rannalla yöpyneet teinit surmattiin, kun he olivat unessa.

Murha oli erityisen brutaali, sillä telttailijoiden kallot murskattiin todennäköisesti isolla kivellä. Telttaretkellä olleet 15-vuotiaat Maila Irmeli Björklund, Anja Tuulikki Mäki sekä 18-vuotias Seppo Antero Boisman kuolivat.

Jarvi

Seurueen mukana oli myös neljäs nuori, tuolloin 18-vuotias Nils Wilhelm Gustafsson löytyi teltan luota vakavasti loukkaantuneena.

Surmaajasta on edelleen olemassa lukuisia erilaisia teorioita, mutta kukaan ei pysty varmuudella sanomaan mitä tuona yönä oikein tapahtui.

Gustafsson pidätettiin viimeksi vuonna 2004, kun häntä epäiltiin yllättäen murhista. Mies kuitenkin vapautettiin puuttuvien todisteiden vuoksi.

Bodom

”Cool Story Bro” -nimisen YouTube -kanavan pojat päättivät lähteä telttailemaan Bodomjärvelle.

”Selvitettiin millaista on yöpyä syksyisenä iltana tunnetulla Bodomjärven murhapaikalla! Tsekkaa mitä kaikkea telttaretkellä tapahtui ja katso video loppuun asti”, videon kuvauksessa kerrotaan.

Ilta oli ainakin videon perusteella tapahtumarikas ja poikia taisi hieman pelottaa.

Olisitko sinä valmis yöpymään tunnetulla murhapaikalla?