Kaikki artikkelit: Feissarimokat

Kaikki parhaat feissarimokat löydät viikonloppu.comista

Olemme jo pidemmän aikaa halunneet poimia lukijoillemme pahimmat feissarimokat, parhaat feissarimokat ja hauskimmat feissarimokat –  jotta harmaaseen päivään saisi ripauksen viihdettä.

Nauru pidentää ikää, joten hauskojen julkaisujen lukeminen on itse asiassa terveellistä. Ehkä yksi feissarimoka päivässä pitää omenan lailla lääkärin loitolla? Emme kuitenkaan suosittele että luet feissarimokia sen sijaan että kävisit lääkärissä, jos erikoiset oireet tai tauti yllättää.

Taattua viihdettä

Sivustoltamme löytyy useita satoja fb-mokia, jotka ovat keränneet sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia jakoja ja kommentteja. Ihmiset yksinkertaisesti rakastavat lukea toisten kommelluksista ja erikoisista julkaisuista.

Feissarimokat ei myöskään tuo esiin ihmisten sukunimiä tai profiilikuvia, jotta kenenkään yksityisyyttä ei loukata.

Suljettujen ryhmien keskustelut julki

Feissarimokat paljastaa myös suljettujen ryhmien keskusteluja, joita miehet eivät pääsisi muutoin lukemaan. Esimerkiksi megasuosittuun ”Naisten Huone” -nimiseen Facebook-ryhmään päästetään vain naisia, joten miehet eivät pääse lukemaan kyseisen ryhmän julkaisuja.

Tilanne kuitenkin muuttuu, kun parhaat mokat kootaan yhteen ja lähetetään screenshottien muodossa eteenpäin. Feissarimokia kannattaa siis lukea ihan myös sen vuoksi, että tietää mistä naiset keskustelevat viikoittain.

Loimme feissarimokille oman kategorian suuren kysynnän vuoksi.

Feissarimokat -kategoria löytyy nyt sivustomme yläpalkista ja käyttäjät voivatkin tästä edespäin löytää nopeasti päivittäisen annoksen laadukasta viihdettä. :)

Ystävällisin Terveisin,

Viikonloppu Median ”laatuviihde” tiimi. 

 
Asenna appi

Viikonloppu.com

Ajatukset jo viikonlopussa