Perheestä julkaistu kuva ja tarina levisi netissä ja tuntematon mies päätti koettaa auttaa.

”Isi tarvitsee munuaisen!” Näin luki Callawayn perheen kahden pienen tyttären pitämässä kyltissä, josta heidän äitinsä julkaisi kuvia netissä kesällä. Callawayn perhe yritti tällä tavoin löytää munuaisluovuttajan perheen isälle, Raleigh Callawaylle – ja onnistuikin siinä.

Newserin mukaan 49-vuotiaan Callawayn munuaisten vajaatoimintansa oli edennyt jo todella pitkälle ja kuvan julkaiseminen netissä oli viimeinen epätoivoinen yritys löytää sopiva luovuttaja. Perheen onneksi teksasilainen Chris Carroll näki kuvan ja päätti auttaa.

Carroll kävi testeissä ja sai kuulla olevansa täydellisesti sopiva. Tämän jälkeen hän matkusti Georgiaan Callawayn perheen luo yhdessä vaimonsa kanssa.

”Minä vain tiesin. Vaikka itsestään ilmoitti tuhannet ihmiset. Minulla oli vain tunne, että se tapahtuu”, Carroll kommentoi Newserin mukaan.

”Meidän on tarkoitus rakastaa toinen toistamme. Meidän on tarkoitus tehdä uhrauksia toisen puolesta”, hän lisäsi.

Newserin mukaan munuaissiirto tehtiin syyskuun loppupuolella, alle kymmenen viikkoa sen jälkeen, kun Carroll oli nähnyt munuaistarpeesta julkaistun kuvan. Sekä Carroll että Callaway toipuvat sairaalassa operaatiosta.

Newserin mukaan Callawayn vaimo kertoi leikkauksen olleen onnistunut ja Carrollin munuainen toimii hyvin hänen miehellään.

”On niin tärkeää minulle jatkaa elämistä ja huolehtia perheestäni”, poliisina toimiva Callaway sanoi aiemmin ja kiitteli Jumalaa, että niin mahtava perhe kuin Carrollit tuli osaksi hänen elämäänsä.

Katso alta lyhyt uutisvideo heinäkuulta, missä kerrotaan perheen nettikampanjasta yrityksenä löytää sopiva munuaisluovuttaja.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=e4zXRTaO0mU

Lähde: Newser