albund / Shutterstock.com
albund / Shutterstock.com

Kämmi on aiheuttanut vaikeuksia täysin valkoihoisten asuttamassa kaupungissa.

Ohiolainen Jennifer Cramblett on haastamassa Midwestin spermapankin oikeuteen heidän sotkettuaan kahden lahjoittajan siemennesteet. Sekoitus on tehnyt Cramblettin ja hänen kumppaninsa Amanda Zinkon elämästä hankalaa heidän rotuvihaisessa kotikaupungissaan, koska sperma tulikin tummaihoiselta mieheltä halutun valkoihoisen sijaan.

Newserin mukaan pariskunta sai siemennesteen lahjoittajalta numero 330, kun he olivat valinneet itse lahjoittajan 380. Sekaannus tuli ilmi vasta, kun Cramblett oli jo raskaana.

Oikeushaasteen mukaan sekaannus tapahtui, koska spermapankki käyttää käsin kirjoitettua arkistoa elektronisen sijaan ja 380 oli muistuttanut 330:a sen ihmisen silmissä, joka lähetti siemennesteputkilot eteenpäin.

Valkoihoinen pariskunta rakastaa heidän nyt 2-vuotiasta tytärtään, mutta hänen värillisyytensä vaikeuttaa elämää vain valkoihoisten asuttamassa kaupungissa. Cramblett myös pelkää, että hänen tiedostamatta tunteeton perheensä ei koskaan hyväksy täysin hänen värillistä tytärtään, sillä heillä on vaikeuksia hyväksyä Cramblettin homoseksuaalisuuskin.

Oikeushaasteen mukaan spermapankki vain pahoitteli sekaannusta ja palautti rahat väärästä siemennesteestä. Newserin mukaan Cramblett on haastaa spermapankin epäoikeudenmukaisesta syntymästä ja takuurikkomuksesta.

Cramblett kertoi myös, että terapeutit kehottivat häntä muuttamaan monipuolisempaan yhteisöön.

Lähde: Newser