Picsfive / Shutterstock.com
Picsfive / Shutterstock.com

Nainen ei halunnut mennä takaisin asuntoonsa.

Toiset hukuttavat surunsa suklaaseen, toiset kanansiipiin. Ainakin näin oli kiinalaisen Tan Shenin kohdalla.

Newserin mukaan 26-vuotias nainen löysi itsensä ympäri vuorokauden auki olevasta KFC-ravintolasta sen jälkeen, kun hänen poikaystävänsä jätti hänet. Nainen tilasi lohturuokaa, koska omien sanojensa mukaan tunsi olonsa surkeaksi ja halusi hieman kanansiipiä.

Syömisen yhteydessä Shen huomasi kaipaavansa myös hieman aikaa ajatella eikä hän halunnut palata muistoja pursuavaan asuntoonsa. Näin hän päättikin pysytellä ravintolassa ja soitti jopa olevansa sairas, jottei hänen tarvinnut mennä töihin.

Newserin mukaan kyseisen ravintolan työntekijöiden vuorot kiersivät niin, etteivät he alkuun edes huomanneet naisen pysyttelevän jatkuvasti ravintolassa. Kolmen päivän jälkeen he huomasivat palvelleensa samaa naista ja kysyivät, onko hän kunnossa.

Shen vakuutti kaiken olevan hyvin ja yhden työntekijän mukaan pyysi yhtä boksia lisää kanansiipiä ja tosi isot ranskalaiset kylkeen. Newserin mukaan nainen lopulta poistui ravintolasta, koska kyllästyi kanan makuun.

Tämän jälkeen paikallinen media sai kuulla naisen tarinasta. KFC:stä lähdettyään nainen ei kuitenkaan mennyt kotiinsa vaan meni vanhempiensa luokse.

”Tavallaan kaipaamme häntä. Hän ainakin teki työstä mielenkiintoisempaa”, eräs ravintolan työntekijöistä kommentoi.

Lähde: Newser