Kuva: Fotolia
Kuva: Fotolia

Yhdysvaltalainen parturi tarjoaa erikoista palvelua vanhemmille, jotka haluavat rangaista tottelemattomia poikiaan.

Lasten pitäminen kurissa ja tottelevaisina voi olla välillä hankalaa eikä aina tiukimmatkaan rangaistukset tv- ja nettikielloista lelujen poisottamiseen toimi. Yhdysvaltalainen parturi Russell Frederick kehitti oman poikansa kohdalla erikoisen tavan rangaista lastaan, kertoo brittilehti Telegraph.

Frederickin 12-vuotiaalla pojalla oli viime vuonna tapana jäädä jälkeen koulutehtäviensä kanssa ja parturi-isä päätti, että paras tapa rangaista poikaansa oli antaa hänelle dramaattinen, nolo vanhan miehen hiustenleikkuu – pojan hiukset leikattiin päälaelta pois ja jäljelle jäi hiuksia vain pään sivuille.

Frederickin mukaan hänen poikansa kouluarvosanat alkoivat tämän myötä parantua huomattavasti. Telegraphin mukaan Frederick on nyt päättänyt tarjota samaista hiustenleikkuuta avuksi vanhemmille, joiden pojat ovat tottelemattomia.

Telegraphin mukaan yksi paikallinen äiti on jo pyytänyt Frederickiä leikkaamaan poikansa hiuksiin ”Benjamin Button Specialin”. Hiustyylistä julkaistiin kuvia viime viikolla Facebookissa ja ne ovat alkaneet nyt levitä netissä.

Frederick itse on kertonut olleensa yllättynyt mediahuomiosta.

”Muutamat ihmiset ovat sanoneet, että tämä on emotionaalista kaltoinkohtelua, mutta keskimäärin kaikki ovat ylistäneet lapsensa tänne tuonutta äitiä ja minua”, Frederick kommentoi.

Onnettoman hiustenleikkuun saanut lapsi on Telegraphin mukaan kuitenkin onnekseen saanut nolon tyylinsä korjattua. Voit katsoa kuvan pojan rangaistuksesta täältä.

Lähde: Telegraph