Lentokoneella lentäminen on turvallisempaa kuin autoilu, mutta tietynlainen käytös voi olla kovaa turbulenssiakin pahempi asia.

Moni suuntaa kesällä ulkomaille, vaikka olemmekin saaneet nauttia ihanista säistä myös Suomessa. Samalla on kuitenkin hyvä varmistaa ettet kuulu ihmistyyppeihin, joita vihataan lentojen aikana.

Ahtaus, tilanpuute ja väsymys tekevät ihmisistä ärsyyntyneitä

Jotkin ihmiset eivät yksinkertaisesti osaa ottaa muita huomioon. Tämän vaikutus korostuu erityisesti lennoilla, jossa ihmiset ovat tiiviisti yhdessä aivan kuin silakat peltipurkissa.

”Minä, minä ja minä -asenteella saa nopeasti vihamiehiä – tämä tulisi pitää mielessä erityisesti lentokoneessa.

© Flickr / Andy Mitchell
© Flickr / Andy Mitchell

Löydät alta listan, johon on lisätty kaikista ärsyttävimmät matkustajat.

#10 Ikkunan ahmijat

Nämä ihmiset tunkevat päänsä koko ikkunan eteen niin että muut eivät näe mitään. He myös yrittävät päästä ikkunapaikalle keinolla millä hyvänsä.

1

#9 Ylväät ja ylimieliset matkustajat

Näihin tyyppeihin törmää yllättävän usein. Muille matkustajilla ei ole mitään väliä, kunhan kyseisellä tyypillä on kaikki hyvin. Tällaisten tyyppien tulisi matkustaa autolla tai yksityiskoneella.

2

#8 Matkustajat, jotka urheilevat lentokoneen keskikäytävällä

Mitä hemmettiä? Tekeekö joku oikeasti näin!?

3

#7 Äänekkäät matkustajat

Ihmiset jotka pitävät kamalaa melua ja vähät välittävät siitä yrittääkö joku nukkua lentokoneessa.

4

#6 Heikko virtsarakko

Nämä ihmiset ravaavat jatkuvalla syötöllä vessassa. ”Anteeksi pääsenkö tästä ohi” -kuuluu näiden ihmiset yleisimpiin hokemiin.

5

#5 Matkatavaroiden hamstraajat

Näillä ihmisillä on monia laukkuja koneessa, jonka seurauksena kaikkien tavarat eivät mahdu istuinpaikkojen yllä oleviin lokeroihin. Raivostuttavaa.

6

#4 Käsinojan valtaajat

Tätä ei luultavasti tarvitse avata yhtään sen enempää.

7

#3 Istuimen laskijat

Se tyyppi, joka tappaa jalkatilasi laskemalla selkäistuimen taakse. Toisaalta sinun penkissä on sama ominaisuus, joten miksipä et laittaisi ”hyvää kiertämään”?

8

#2 Riehuvat kakarat

Metelöivät, penkkejä potkivat ja niiden välissä kiipeilevät lapset. Eniten minua ärsyttävät vanhemmat, jotka eivät uskalla sanoa lapsilleen mitään, jottei heille tulisi paha mieli. Tämä on yksi vapaan kasvatuksen todellisista haittapuolista.

9

#1 Lemuavat matkustajat

Nämä tyypit haisevat pahalta ja joudut istumaan heidän vieressään jopa tuntien ajan. He ottavat kengät pois jalasta ja etikan hajuiset jalat tuovat lennollesi epämiellyttävän vivahteen. Samalla he voivat haista myös hieltä ja pahimmassa tapauksessa päästellä ilmaan kaasuja… Ei siis ihme, että haisevia matkustajia vihataan eniten!

10

Kuulutko sinä johonkin kategoriaan? Jaa juttu Facebookissa, jotta ihmiset osaisivat miettiä lennon aikana myös toisia matkustajia!